Samsung Galaxy S23 Ultra uskoro s boljim noćnim fotografijama

Prema informacijama koje je objavio leaker Ice Universe, nova inačica firmvera trebala bi dodatno poboljšati fotografiranje u uvjetima lošijeg osvjetljenja na Galaxy S23 Ultri

Matej Markovinović utorak, 2. svibnja 2023. u 06:00
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Samsung je prošloga mjeseca izbacio ažuriranje za Galaxy S23 seriju mobitela, koje poboljšava iskustvo fotografiranja i performanse kamere. No, čini se da ubrzo stiže još jedna značajna nadogradnja, ali ovoga puta samo za perjanicu cjelokupne serije, Galaxy S23 Ultra model.

Naime, kako navodi renomirani leaker Ice Universe, radi se o novoj inačici firmvera koja bi trebala dodatno poboljšati fotografiranje u uvjetima lošijeg osvjetljenja.

„Vidio sam testnu inačicu WD3 verzije firmvera za S23 Ultru i čini se da su se poboljšale noćne fotografije“, napisao je Ice Universe na Twitteru.

Trenutno nije poznato kada će svi korisnici S23 Ultre dobiti ovo ažuriranje, no nagađa se da bi ono moglo stići ovoga mjeseca s već najavljenim poboljšanjima kod fotografiranja u HDR-u i pojedinim sigurnosnim zakrpama.

Podsjećamo da je odnedavno na cjelokupnoj Galaxy S23 seriji mobitela dostupna i Galaxy Enhance X aplikacija za uređivanje fotografija pomoću umjetne inteligencije. Što sve točno nudi ta aplikacija, možete pročitati u našem tekstu na sljedećoj poveznici.