U Hrvatsku stiže ASUS ROG Phone 6 za ljubitelje Batmana

ROG Phone 6 Batman Edition novi je mobitel u ASUS-ovoj ponudi, koji u odnosu na standardni model donosi razne vizualne preinake u duhu DC-ovog junaka

Matej Markovinović srijeda, 21. rujna 2022. u 23:11

ASUS je predstavio ROG Phone 6 još u srpnju ove godine, a sada, dva mjeseca kasnije, na tržište izbacuje specijalnu verziju ovog igraćeg mobitela koja će se posebice svidjeti ljubiteljima Batmana. Riječ je, naime, o ROG Phone 6 Batman Edition modelu, koji će biti dostupan za kupnju u Hrvatskoj početkom studenog.

ROG Phone 6 Batman Edition donosi jednake specifikacije kao obični ROG Phone 6 i 6D, ali s nekoliko vizualnih preinaka. Na stražnjoj strani, koja inače oponaša oblačno noćno nebo, nalazi se prepoznatljivi Batman logotip s RGB osvjetljenjem. U duhu DC-ovog junaka, ASUS je također dodao i prilagođene teme, pozadine, animacije punjenja te opcije za Always-On zaslon.

ASUS ROG Phone 6 Batman Edition. 📷 Foto: ASUS
ASUS ROG Phone 6 Batman Edition. Foto: ASUS

Mobitel dolazi u velikoj torbi od čvrstog materijala, u kojoj se nalazi i nekoliko Batman dodataka – zaštitna maskica, iglica za izbacivanje SIM kartice i LED reflektor koji projicira prepoznatljivog šišmiša na bilo koju površinu.

Podsjećamo da 6,78-inčni ASUS ROG Phone 6 dolazi sa Snapdragonom 8+ Gen 1 SoC uparenim s do 16 GB RAM-a te do 512 GB interne memorije. Radi se o igraćem mobitelu za čiju je početnu inačicu (12/256GB) potrebno izdvojiti 999 eura, pa se pretpostavlja da će Batman Edition biti za oko 100 eura skuplji.