Uz Galaxy Note9 stiže i zlatni S-Pen

Kako se bliži vrijeme predstavljanja Notea9 tako svako malo procuri i pokoja nova fotografija, ovog puta je riječ o fotografiji promotivnog plakata koja otkriva neke pojedinosti o uređaju

Stjepan Bilić subota, 14. srpnja 2018. u 07:00

Samsung je nedavno objavio datum eventa na kojemu će biti predstavljen ovogodišnji Galaxy Note, a o čemu smo pisali ovdje. Podsjetimo zaboravne, Galaxy Note9 stiže 9. kolovoza 2018. godine u više različitih hardverskih konfiguracija te bojom različitih kućišta.

No, to ne znači da su prestale curiti informacije o dotičnom uređaju. Dapače, gotovo svakodnevno stižu nove. Najnoviju je plasirao Ice universe, do sada već mnogo puta dokazani leaker.

Ice universe je objavio fotografiju reklamnog postera koja osim što je potvrdila dizajn uređaja ujedno je otkrila kako će ljubitelji Note uređaja i ove godine moći koristiti svoje stare slušalice jer će i Note9 imati 3,5-milimetarski audio utor.

Za one koje više zanima S-Pen, digitalna olovka koja od ove godine postaje i pametna jer dobiva podršku za Bluetooth, Ice universe otkriva kako će ista neovisno o boji uređaja dolaziti u zlatnoj boji. Ako pažljivije pogledate fotografiju vidjet ćete da je samo gornji vrh olovke u boji kućišta.

Iako reklamni plakat izgleda dosta uvjerljivo, informaciju o boji S-Pena uzmite sa malom zadrškom, barem do 9. kolovoza, dok Samsung ne potvrdi ili ne opovrgne gornje navode.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi