Acer Swift 1 – saznajte tko osvaja prvu nagradu u 2019. godini

Acer Swift 1 je ultrabook kojeg smo dijelili u nagradnoj igri, a u kojoj ste mogli sudjelovati tijekom prosinca – jedan sretni čitatelj ući će u novu godinu bogatiji za ovaj zanimljiv prijenosnik

Vinko Krištić četvrtak, 3. siječnja 2019. u 15:00

Završila je još jedna Bugova nagradna igra. Tijekom prosinca imali ste priliku zaigrati i osvojiti ultrabook Acer Swift 1 koji je osigurao sponzor Acer Hrvatska. Prije nekoliko mjeseci Acer je također poklanjao ovaj uređaj, no sad se o radi o novom modelu s još boljim specifikacijama. Svi koji su kupili Bug 313, imali su mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri uz pomoć jedinstvenog koda iz navedenog broja.

Acer Swift 1

Uz modernu prenosivost, novi Acer Swift nudi autonomiju baterije čak do 20 sati. Dok negdje putujete, nećete se morati više brinuti oko toga hoćete li biti u dosegu utičnice. Da budemo precizniji, uređaj koji poklanjamo nosi kodni naziv NX.GXUEX.002, a riječ je o modelu SF114-32-P3TN. Ovo su detaljnije specifikacije uređaja:

Procesor Intel Pentium Silver N5000 1.10 GHz Quad-core
OS Windows 10 Home
RAM 4 GB DDR4
Pohrana 128 GB SSD
Zaslon 14“ Full HD (1920 x 1080) ComfyView IPS
Grafika Intel UHD Graphics 605
Konektori HDMI, USB 3.1, USB Type-C
Baterija Autonomija do 20 sati
Ostalo čitač otiska prsta, stereo zvučnici
Masa 1,3 kg

Izvlačenje je obavljeno u redakciji Buga 2. siječnja, odmah nakon povratka s novogodišnjih proslava. Ime koje smo izvukli je Mario Ferić. Mario dolazi iz mjesta Radovan smještenog u trokutu između Varaždina, Ivanca i Novog Marofa, a u novoj godini postat će bogatiji za ovaj izvrsni Acerov ultrabook. Čestitamo!

U novoj godini nastavljamo s nagradnim igrama pa tako u Bugu 314 imate priliku osvojiti dva Cubot mobitela ili Cubot pametni sat. Sretno!