Acerov gamerski monitor čitatelju iz Pule

Tijekom ožujka imali ste priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti gamerski monitor Acer Nitro VG252QP - saznajte tko je sretni dobitnik

Vinko Krištić srijeda, 1. travnja 2020. u 15:00

Bug print izdanje za ožujak (broj 328), osim teme broja u vidu najjeftinijih PC konfiguracija za igranje, krilo je u sebi i nagradnu igru u kojoj ste imali priliku osvojiti Acer Nitro gamerski monitor. U igri su mogli sudjelovati svi koji su kupili navedeno izdanje Buga, posjetili predviđenu web lokaciju (www.bug.hr/nagradna/nitro) te upisali svoje osobne podatke i jedinstveni kod iz svojeg primjerka Buga.

Acer Nitro VG252QP

Sponzor nagradne igre bio je Acer Hrvatska koji je čitateljima Buga odlučio pokloniti svoj aktualni gamerski monitor Acer Nitro VG252QP. Radi se o monitoru s IPS matricom i frekvencijom osvježenja od 144 Hz, što će bilo koje igranje, ali i rad učiniti vrlo ugodnim iskustvom. Monitor ima dijagonalu od 24,5 inča te full HD razlučivost (1920 x 1080). Nativno vrijeme odaziva mu je 5 ms, a u G2G overdrive modu radi na 1 ms. Monitor je kompatibilan s NVIDIA G-SYNC tehnologijom i ima DisplayHDR 400 prikaz slike koji obuhvaća 99% sRGB područja.

Izvlačenje je obavljeno sa posljednjim danom mjeseca ožujka, a sretni dobitnik je Andrej Jakovljev iz Pule. Čestitamo Andreju i pozivamo ga da svoje dojmove podijeli u komentarima ove objave. Svima ostalima želimo više sreće drugi put. U novoj travanjskoj nagradnoj igri očekuje vas električni romobil MS Energy N3. Za sudjelovanje je potrebno kupiti novi broj Buga.