Izvučeni su dobitnici tri eShark poklon paketa koja smo dijelili uz lipanjski Bug

Šmit Electronic je za čitatelje Buga tijekom lipnja složio tri eShark gaming paketa koje ste imali priliku osvojiti. Nagradna igra je završena, a dobitnici su izvučeni. Saznajte tko su i odakle dolaze.

Vinko Krištić srijeda, 1. srpnja 2020. u 15:00

Ako ste kupili lipanjski Bug (br. 331), imali ste priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti tri eShark gaming bundlea. Sponzor nagradne igre bio je Šmit Electronic iz Kutine. eShark proizvode krasi dobra kvaliteta, lijep dizajn, ali i prihvatljiva cijena.

Kao što smo već spomenuli, uvjet za sudjelovanje bio je da kupite lipanjski Bug u kojem ste mogli pronaći jedinstveni kôd potreban za igru. Kôd je bilo potrebno prepisati na zadanoj web lokaciji i ostaviti svoje osobne podatke.

1. NAGRADA

Prva nagrada bio je gaming paket koji uključuje tipkovnicu eShark ESL-1 KODACHI, gaming miš eShark ESL-M4 NAGINATA te podlogu za miš eShark ESL-MP1 KARUTA XL. KODACHI je vrlo popularna mehanička tipkovnica čiju ste recenziju imali prilike ranije čitati na Bug.hr-u. NAGINATA je vrlo dobar i lagan gaming miš dizajniran u obliku pčelinjeg saća, razlučivosti do 16.000 dpi uz 50G ubrzanje. Uz miš je uparena i velika podloga KARUTA XL dimenzije 90 x 40 cm. Dobitnik prve nagrade je Boris Kolundžić iz Sesveta.

2. NAGRADA

Gaming paket koji ste mogli osvojiti kao drugu nagradu uključivao je opet tipkovnicu eShark ESL-1 KODACHI, zatim gaming miš eShark ESL-M3 AIKUCHI te opet podlogu za miš eShark ESL-MP1 KARUTA XL. Budući da smo dvije stvari već spomenuli kao dio prve nagrade, ovdje ćemo samo istaknuti razliku, a to je miš AIKUCHI. Ovaj model nudi razlučivost do 7200 dpi i 30G ubrzanje. Dobitnik druge nagrade je Martin Grmek iz Koprivnice.

3. NAGRADA

U trećem paketu čekale su vas slušalice eShark ESL-HS4 TAIKO o kojima smo nedavno pisali u recenziji te gaming ruksak eShark ESL-BP1 GURUWA u koji je moguće, osim 15,6-inčnog laptopa, ugurati sve i svašta. Dobitnik treće nagrade je Krešimir Divić iz Velike Kopanice.

Čestitamo svim dobitnicima! Nagrade će im stići na kućnu adresu. U ovom trenutku smo odlučili napraviti pauzu s dosadašnjim konceptom nagradnih igara. Ipak, nismo vas zakinuli. Tijekom ljeta nudimo mogućnost sudjelovanja u nagradnoj anketi. Istražujemo mišljenje čitatelja vezano uz 5G tehnologiju, a najkreativnijeg sudionika ankete nagradit ćemo 5G mobilnim uređajem Realme X50 Pro kojeg poklanja Mobis.hr. Sretno!