Nećete vjerovati kamo odlazi nagrada iz Buga 317 - projektor Optoma ML330

Tijekom travnja trajala je nagradna igra u kojoj ste imali priliku osvojiti moćan kompaktni projektor Optoma ML330 kojeg je osigurao sponzor AVR – audio video rješenja

Vinko Krištić petak, 3. svibnja 2019. u 14:30

Znamo da prezirete clickbait naslove, niti mi u redakciji ne gledamo previše blagonaklono prema njima, iako nesumnjivo donose veću čitanost. No, mislimo kako ova objava zaslužuje upravo takav naslov. Iz mjeseca u mjesec čitamo komentare tipa – „Pa zašto svaka nagrada završi u Zagrebu (ili u Prelogu)?“ ili „Kako to da nikad ne dobije netko izvan granica Hrvatske?“. E pa, ovog puta računalo vas je odlučilo ne razočarati!

Da se podsjetimo – tijekom prošlog mjeseca svi čitatelji tj. kupci. Buga 317 imali su priliku sudjelovati u nagradnoj igri na način da iskoriste jedinstveni kod iz svojeg primjerka Buga. Nagrada je bila jedna, ali vrlo atraktivna – kompaktni projektor Optoma ML330 kojeg je osigurao sponzor AVR – audio video rješenja.

Optoma ML330

Ovaj LED projektor je vrlo svestran. Mase svega 460 grama, ML330 možete prenositi doslovno bilo gdje. Savršen je za poslovne sastanke, ali i za filmski maraton ili game night. Projektor omogućuje jednostavan streaming sadržaja popularnih aplikacija kao što je primjerice Netflix, bez gnjavaže i bez povezivanja Blu-ray playera, media box-a, donglea, pametnog telefona ili tableta.

S ugrađenim WiFi i integriranim Android oprerativnim sustavom, ML330 je uistinu pametan projektor. Budući da ima Android OS, sadrži i mnoštvo aplikacija te ga je moguće koristiti i kao računalo. Primjerice, prilikom poslovnih prezentacija možete iskoristiti instalirane aplikacije za otvaranje office ili PDF datoteka.

Optoma ML330 ima mnoštvo prednosti – osim što je bežičan, ima automatsku keystone korekciju trapezoidne slike, mirroring sadržaja s vanjskih uređaja te bluetooth povezivanje zvučnika, slušalica, miša ili tipkovnice. Detaljnije o samom projektoru možete saznati ovdje.

No, vratimo se na dobitnika. Izvlačenje je obavljeno jučer u redakciji Buga, a računalnim odabirom izvučen je dobitnik Krešimir Tomas. Krešimir živi u Ljubljani, u susjednoj Sloveniji, i šaljemo mu iskrene čestitke! Nadamo se da će znati iskoristiti sve opcije i prednosti ovog projektora.

Igrajte i dalje… Vaša lokacija nikako ne utječe na to hoćete li ili nećete biti izvučeni. Sve se svodi na puku sreću i vjerojatnost. No, i tu vjerojatnost možete si povećati kupite li više primjeraka Buga. Ne postoji ograničenje u broju sudjelovanja. Primjerice, kupite li pet primjeraka Buga, možete sudjelovati pet puta. No, svakako sačuvajte svoje primjerke Buga barem do izvlačenja.

U ovom mjesecu i Bugu 318 čeka vas opet jedna super nagrada – 55-inčni TV uređaj 4K razlučivosti – SHARP LC-55UI7552E kojeg je osigurao naš sponzor Ronis. Sretno!