Raskošna gejmerska oprema čeka na najsretnije čitatelje Buga

Ovog mjeseca u nagradnoj igri za vas smo pripremili tri gejmerska miša, dva headseta i jednu gejmersku stolicu - saznajte o čemu se radi

Vinko Krištić četvrtak, 15. studenog 2018. u 06:00

Tijekom studenog traje nagradna igra vezana uz izdanje Bug 312 (studeni, 2018.). Svi koji kupe navedeni broj imaju pravo i mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti jednu od šest gejmerskih nagrada. Sponzor nagradne igre je Feniks Info, a sudjelovati možete do 30. studenog 2018.

Pravila su vjerojatno već svima poznata, ali ponovimo – za sudjelovanje je potreban jedinstveni kod iz Buga. Taj kod trebate, zajedno s osobnim podacima, ostaviti na web mjestu www.bug.hr/nagradna/feniks.

Nagradni fond

Prva nagrada je gejmerska stolica Rampage KL-R96. Riječ je o crnoj stolici sa zelenim detaljima i zanimljivim kamuflažnim uzorkom po rubnim dijelovima. Naravno, podesiva je po visini te sadrži udobne jastučiće za slabinski i vratni dio kralježnice.

Druga nagrada je miš s punjačem Roccat Leadr. Ovaj miš svemirskog izgleda ima razlučivost do 12.000 dpi, sadrži 14 programibilnih tipki i kotačić od titana. Uz njega dolazi i vrlo atraktivno postolje za punjenje te kabel za korištenje u žičanom modu.

Treća nagrada je gejmerski headset MSI Immerse GH70 koji isporučuje 7.1 kanalni sorrund zvuk uz zanimljive LED svjetlosne efekte. Slušalice su izrađene od vrlo kvalitetnog materijala, a dolaze s izmjenjivim jastučićima i mikrofonom kojeg je moguće uvući u konstrukciju.

Četvrta nagrada je miš MSI Clutch GM60. Ovaj optički miš također dolazi s ugrađenim LED lampicama za svjetlosne efekte i 8 programibilnih tipki. Zanimljiv je po tome što ga u potpunosti možete prilagoditi sebi dodajući ili oduzimajući bočne strane i gornju plohu.

Peta nagrada je opet headset, no ovaj put radi se o modelu Rampage Snopy SN-RW6 Raptor. Isporučuju 7.1 kanalni surround zvuk, imaju LED osvjetljenje i funkciju vibracije.

Šesta nagrada je opet miš, a radi se o modelu Rampage SMX-R13 Centaur. Sadrži 8 programibilnih tipki, pleteni kabel i isporučuje razlučivost do 4000 dpi. Naravno, tu je i LED osvjetljenje jer gejmerska oprema više ne prolazi bez toga.