Saznajte tko je osvojio profesionalni APC-ov UPS uređaj

UPS uređaj za neprekidno napajanje je glavna nagrada koju smo dijelili u Bugovoj ljetnoj nagradnoj igri - saznajte tko je dobitnik

Vinko Krištić subota, 1. rujna 2018. u 13:00

Nakon puna dva mjeseca završila je ljetna nagradna igra. Da podsjetimo, sponzor je bio Schneider Electric koji je priredio tri nagrade, od kojih je prva posebno vrijedna – profesionalni UPS uređaj vrijedan gotovo 10.000 kuna. Sudjelovati su mogli svi koji su kupili ljetni dvobroj Buga te slijedeći upute iskoristili jedinstveni kod koji su našli u svojem primjerku.

Krenimo redom… Prva nagrada, koju smo već spomenuli, je profesionalni UPS uređaj za neprekidno napajanje APC Smart-UPS SMT1500IC. Ovaj uređaj ima energetski kapacitet 1000 W / 1500 VA, a idealan je, kako za entry level, tako i za velike skalabilne mrežne sustave. Čitatelj Buga koji je osvojio ovaj vrijedan komad sistemaškog hardvera je Marin Filipčić i dolazi iz Prigorja Brdovečkog kraj Zaprešića.

Druga nagrada bio je ugradbeni Bluetooth audio prijamnik sa zvučnicima i Uniqua Quadro set sa sklopkom i utičnicama, koji osvaja Zdenko Šperac iz Splita.

I posljednja, treća nagrada bio je samostalni Uniqua Quadro set sa sklopkom i utičnicama. Dobitnik ovog seta je Zoran Kolarić iz Čakovca.

Čestitamo dobitnicima! Bugov marketing će ih uskoro kontaktirati vezano uz preuzimanje nagrade, a ostalima želimo više sreće drugi put. U rujanskom broju imate priliku osvojiti vrijedan komplet KEF-ovih zvučnika.