Korisnici Android Auta uskoro će zarađivati dok voze

Stigla je još jedna alternativa Google Kartama i Wazeu. MapMetrics je aplikacija s jedinstvenim navigacijskim mehanizmom koji korisnicima daje kripto nagrade dok koriste aplikaciju

Tomislav Stanković srijeda, 20. prosinca 2023. u 07:17
📷 Image: MapMetrics
Image: MapMetrics

MapMetrics je opremljen osnovnim mogućnostima navigacije, uključujući izvanmrežnu podršku. Na taj način može vas navigirati i kada se vozite područjima slabog ili bez mobilnog signala.

Ipak, ključna značajka kojom se promovira je davanje kripto nagrada u zamjenu za korištenje aplikacije. Također, ako povežete svoj kripto novčanik, možete vidjeti svoju zaradu u stvarnom vremenu.

S obzirom na nedavno najavljenu podršku za Android Auto i trenutni fokus vezan uz "pronalaženje načina na koji Android Auto i GPS mogu biti povezani u isto vrijeme" očekuje se da će MapMetrics stići na zaslone infotainmenta u automobilima.

Aplikacija je dostupna za iOS i Android platforme, a recenzije su trenutno raznolike. Dio korisnika na Google Play Storeu navodi da se njihove nagrade ne prikazuju unatoč tome što im je aplikacija pokrenuta dok drugi tvrde da ponekad treba vremena prije nego što se sredstva prebace na račun.