Istaknuta radna mjesta za .NET developere kod .debug partnera

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći preko 200 otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Ovoga tjedna izdvajamo sve vezano uz .NET

debug.hr petak, 20. siječnja 2023. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga smo tjedna izdvojili oglase kojima je zajednički nazivnik .NET tehnologija.

Top poslovi ovog tjedna

Međunarodna developerska tvrtka EPAM proširila bi svoj tim u Hrvatskoj Senior Test Automation Engineerima za .NET, JavaScript ili Javu. Potrebno je imati barem 3 godine iskustva u softverskoj automatizaciji i poznavanje barem jednog programskog jezika. U EPAM-u se radi prije svega na daljinu, a okruženje je uključivo i međunarodno.


U GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a mi ovoga tjedna izdvajamo radno mjesto Senior .Net Backend Developer.


Senior .NET Developere traže i u IBM iX-u. Ta tvrtka je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade.


Na poziciju .NET Team Leada možete se prijaviti u Infinum. Uvjeti za prijavu su nekoliko godina iskustva u upravljanju timovima, a tim u kojem će se raditi broji 18 ljudi. Zadaci će uključivati i suradnju s drugim timovima, i to iz DevOpsa, Mobilea, Frontenda, Designa ili QA. Team Lead će biti zadužena za 5-8 .NET inženjera.


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi

📢 12 rata beskamatno

LAPTOPI

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

198,95€ 1.498,99 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

MONITORI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

101,99€ 768,44 kn Kupi


Vitki i snažni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE120

Glatku i široku disperziju visokih frekvencija s čistim srednjim rasponom i munjevitim basom.

778,95 € 5.869,00 kn Kupi

Pravi doživljaj zvuka kao s pozornice

JBL Stage A180

6.5-inčni 2,5-sistemski samostojeći zvučnici, frekvencijski odziv: 40-40 000 Hz, osjetljivost: 90 dB, preporučena snaga pojačala: 20-220 W

549,00 € 4.136,44 kn 573,00 € Akcija