Izdvajamo najzanimljivije poslove tjedna s debug.hr

Partneri .debuga 2024 u potrazi su za novim stručnjacima na stotinjak radnih mjesta. Sve informacije o tome možete pronaći na stranicama konferencije, a u nastavku izdvajamo neke od oglasa

debug.hr petak, 19. travnja 2024. u 07:52

Dolaskom na developersku konferenciju .debug, ne samo da možete poslušati čak 100 predavanja u šest trackova tijekom dva dana, nego možete posjetiti i izlagačke boothove naših partnera – sve odreda najboljih domaćih i regionalnih IT kompanija. Tamo, pak, možete upoznati njihove vodeće ljude, inženjere i HR-ovce, pa se raspitati o novim poslovnim prilikama. Odvede li vas razgovor s njima nešto dalje, imat ćete priliku pridružiti se dugom nizu developerki i developera, koji su svoj novi posao pronašli upravo – na .debugu.

Izdvojeni poslovi tjedna

.debug 2024 održava se 6. i 7. lipnja, no ako vam je dugo čekati do tada, već sada na stranicama konferencije možete pronaći stotinjak oglasa za otvorene pozicije kod naših partnera. Oglasi se ažuriraju na dnevnoj bazi, a u nastavku izdvajamo nekoliko zanimljivih prilika za ovaj tjedan:

Entrio je u potrazi za iskusnom Product managericom / Product ownericom (ž/m) koja je spremna preuzeti odgovornu ulogu vođenja razvoja najveće regionalne event platforme.

Infigo IS traži software inženjere za developerski tim. Ako su vam zanimljive tehnologije Big Data, IT, strojno učenje i poslovna inteligencija te želite sudjelovati u razvoju poslovnih rješenja vezanih uz najvažniji dio IT-a – sigurnost, ovo je posao za vas.

Porsche eBike Performance nudi zanimljivu priliku za studente – QA Engineer Intern

Productive traži iskusne inženjere za poziciju Backend Engineer for Invoicing Team, a objavili su i iznos plaće koju možete očekivati.


Ulaznice za .debug 2024 potražite na debug.hr ili izravno na platformi Entrio.