Izdvajamo otvorena radna mjesta: traže se Java, frontend i Android developeri

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 16. rujna 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Oni koji se osjećaju "kod kuće" u svijetu digitalnih trendova i vole stvarati relevantan sadržaj, uklopit će se u obitelj IBM iX-a. Trenutačno su u potrazi za:


Bornfight proširuje tim u svojem startupu Elevien, a ovoga tjedna ističu svoje otvoreno radno mjesto za Android developera. Idealni kandidat može biti mid ili senior s barem 2 godine iskustva, a radit će isključivo na jednom proizvodu kompanije, koji se nalazi u fazi MVP-a. Budući da su u Bornfightu predvodnici trenda transparentnosti plaća, za ovu poziciju je objavljen kako platni razred, tako i svi dodatni financijski i nefinancijski bonusi koje kandidati mogu očekivati. Više provjerite na oglasu.


Q agency također ima običaj za otvorene pozicije istaknuti i plaću koja se može, očekivati, pa su tako učinili i ovoga puta. IT kompanija koja je višestruko nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, za ovaj tjedan izdvaja sljedeće natječaje:

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

EQ subwoofer

MONITOR AUDIO MRW-10

10" MMP II zvučnik, 100W RMS, klasa D pojačala, DSP obrada, 50 – 120 Hz, tri unaprijed postavljene postavke načina EQ.

3.689 kn 489,61 € Kupi

HEOS soundbar

DENON HOME SB550

Iskustvo kućnog kina, jednostavan industrijski dizajn, Wi-Fi, bluetooth, 3D zvuk uz Dolby Atmos i DTS:X.

3.899 kn 517,49 € Kupi