Izdvojeni poslovi kod .debug partnera: zapošljavaju Undabot, About You, Serengeti…

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći mnogo oglasa za otvorene pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Provjerite cijelu ponudu, koji svakodnevno osvježavamo

debug.hr petak, 10. ožujka 2023. u 06:00

Developerska konferencija .debug ove će se godine održati 15. i 16. lipnja, u zagrebačkom kampusu Algebre i susjednoj Laubi, kao i na proširenim prostorima između te dvije lokacije. Program će biti nikada bogatiji, uz čak pet paralelnih trackova, a više detalja o svemu možete potražiti na developerskom internetskom portalu debug.hr. Na istom mjestu potražite i ulaznice za ovogodišnji .debug, koje već brzo nestaju…

Na debug.hr pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Osim toga, donosimo i više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Top poslovi tjedna

ABOUT YOU traži dodatne backend programere u nekoliko svojih timova.

U Backbone i Checkout timovima traže PHP Developere. Backbone tim osigurava besprijekorno skladištenje i obradu podataka o proizvodima, zalihama i cijenama (600.000 proizvoda za 27 tržišta); Checkout tim pruža skalabilnu platformu za upravljanje košaricama i popisima želja, autentifikaciju kupaca, obradu narudžbi i korisničko sučelje.

Tim Shop Applications, fokusiran na aplikaciju, s druge strane, traži GO Developere za svoju Backend ekipu.


Undabot, tehnološka tvrtka koja izrađuje kompleksna custom web i mobilna rješenja u potrazi je iskusnim PHP Developerima spremnima da se uhvate u koštac s uzbudljivim izazovima na revolucionarnoj streaming platformi. Posao je moguće obavljati iz ureda u Zagrebu ili s bilo koje lokacije u Hrvatskoj i regiji. Ako želite raditi u timu s ljudima koji naglasak stavljaju na kvalitetu, učenje i suradnju prijavite se na poveznici.


Serengeti, konzultantska IT firma s nekoliko development centara u regiji i preko 300 odrađenih projekata u potrazi je za C++, Java, PL/SQL i Angular developerima koji se žele pridružiti agilnim timovima angažiranim na projektima iz domene financija, industrijske proizvodnje, logistike, energetike, zdravstva te uslužnog sektora.


Developerska konferencija .debug ove će godine okupiti više od 40 najboljih domaćih IT kompanija, a sve otvorene oglase za posao kod njih moći ćete pronaći na našim stranicama, koje svakodnevno osvježavamo. Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi