Provjerite aktualnu ponudu developerskih i srodnih poslova na debug.hr

Aktivnosti u domaćem IT sektoru nakon kraće su "krize" i usporavanja zapošljavanja ponovno živnule, a odrazilo se to i na brojnosti oglasa za otvorene pozicije kod partnera konferencije .debug

debug.hr petak, 22. ožujka 2024. u 11:06

Dolaskom na developersku konferenciju .debug, ne samo da možete poslušati preko 100 predavanja u šest trackova tijekom dva dana, nego možete posjetiti i izlagačke boothove naših partnera – sve odreda najboljih domaćih i regionalnih IT kompanija. Tamo, pak, možete upoznati njihove vodeće ljude, ali i inženjere i HR-ovce, pa se raspitati o novim poslovnim prilikama.

Odvede li vas razgovor s njima nešto dalje, imat ćete priliku pridružiti se dugom nizu developerki i developera, koji su svoj novi posao pronašli upravo – na .debugu.

Izdvojeni poslovi tjedna

.debug 2024 održava se 6. i 7. lipnja u prostorima zagrebačkog kampusa Algebre, susjednoj Laubi i između tih dvaju zdanja. Ako vam je dugo čekati do lipnja, već sada na stranicama konferencije možete pronaći nekoliko desetaka oglasa za otvorene pozicije kod naših partnera. Oglasi se ažuriraju na dnevnoj bazi, pa provjerite ima li tamo nešto i za vas... U nastavku izdvajamo nekoliko zanimljivih prilika.

Ne zaboravite, ulaznice za .debug 2024 još kratko su vrijeme dostupne po povoljnim Early Bird cijenama. Sve detalje pronađite na debug.hr.

Podsjetite se kako je to izgledalo na .debugu 2023, u 90 sekundi: