Francuski frontendaš Hugo Giraudel na Tinel Meetupu

Sljedećeg četvrtka, na petom Tinel Meetupu u Splitu, publici će se predstaviti Hugo Giraudel, nominiran za najboljeg developera 2015. godine

Sandro Vrbanus utorak, 17. listopada 2017. u 13:38

Hugo Giraudel je novo ime koje će se 26. listopada predstaviti splitskoj publici u petom izdanju Tinel Meetupa. Predavanje "Clever, stop being so" se može svrstati u User Experience (UX) kategoriju, te se tako očekuje nova digitalna poslastica u Locastic uredu. Ovaj francuski front-end stručnjak je programer u mobilnoj banci N26 kojoj se sjedište nalazi u Berlinu. U njegovom bogatom rezimeu svakako se ističe nominacija za najboljeg developera 2015. godine, poručuju organizatori.

Hugovo predavanje bazira se na prikupljanju informacija o korisnicima, koje nije nimalo lagan zadatak s obzirom da se odvija online. Korisnici su jako osjetljivi i oprezni pri dijeljenju osobnih detalja, a tvrtkama često nedostaje pravi pristup da bi došli do tih informacija.

Hugo Giraudel
Hugo Giraudel

Giraudel je respektabilno ime u svijetu front-end developmenta, a osim što je bio jedan od nominiranih za nagradu najboljeg developera 2015. godine od strane Net Awards, također je i član globalne mreže Google Developers Experts koji svakodnevno mijenjaju trendove u svijetu weba i mobilnih aplikacija.

Tinel Meetup započinje u Četvrtak, 26. listopada u 18 sati, a u predavanje će pristune uputiti Davor Duhović iz tvrtke Locastic. Ulaz je slobodan, uz potvrdu dolaska na službenoj stranici događaja.