Akcija koja se ne propušta - Windows 10 Pro samo 8,36 eura, a Office 2016 Pro Plus 18,78 eura

MMOHK.com nudi originalan i trajno aktiviran Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura - već ionako niske cijene sada su do 63% niže uz promo kod

MMOHK.com srijeda, 28. srpnja 2021. u 08:00

Polovica kalendarske godine je za nama, a to je ujedno i prilika za kupiti novi softver i pripremiti se za novu poslovnu jesen. Internetska trgovina softverskim licencama MMOHK.com pripremila je sponudu u kojoj možete kupiti OEM aktivacijske ključeve za originalni esencijalni softver po izuzetno niskim cijenama. Odaberite Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMOHK vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBZ63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBZ40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBZ56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBZ40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBZ40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Posjetite homepage MMOHK i odaberite željeni softver, ili jednostavno kliknite na željeni link unutar ovog teksta kako biste ušli u sam artikl

Nakon što ste artikl ubacili u košaricu, jednostavno nastavite s procesom kupnje klikom na "Proceed to Checkout"

U sljedećem koraku upišite promotivni kod koji ćete pronaći u ovom tekstu, kako biste aplicirali popust na osnovnu cijenu. Također, odaberite željeno sredstvo plaćanja (preporučamo PayPal radi sigurnosti i jednostavnosti) te upišite mail na koji želite da vam se dostavi licencni ključ.

Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte mmo.pays@gmail.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.