Besplatno nabavite Windows 10 Pro ili Enterprise u novoj ponudi na BZFuture

Microsoft s današnjim datumom ukida sigurnosnu podršku za Windows 7 OS. Za Windows 7 korisnike ova promjena znači traženje alterantive, najčešće nadogradnju na Windows 10

BZFuture utorak, 14. siječnja 2020. u 07:00

Ako vam je računalo još uvijek na Windows 7 operativnom sustavu, od danas više ne možete primati sigurnosna ažuriranja. Stoga je nužna nadogradnja na noviji operativni sustav (primjerice Windows 10) kako biste si osigurali da su vam svi podaci sigurni. Jednako tako, ukida se i korisnička podrška za Win 7.

Za većinu korisnika Win 7 operativnog sustava najpametnije bi bilo prijeći na najnoviji Win 10. No, kako je nadogradnja softvera poprilično skupa zbog kupovanja licence, te nerijetko prelazi i 100 dolara, preporučamo vam servis BZFuture. Preko ovog servisa možete ključ za Win 10 dobiti potpuno besplatno uz kupnju drugog softvera.

BZFuture je specijalizirana trgovina za prodaju softvera i gaming opreme. Cijene antivirusnog softvera Kaspersky, Avira i McAfee, kao i alata poput AOMEI Backupper i MiniTool ShadowMaker, ovdje su znatno niže nego na službenim web stranicama. Koji god od navedenih softverskih alata odaberete i kupite, u paketu ćete dobiti gratis Windows 10 Pro OEM aktivacijski ključ. Za odabir i kupnju posjetite ovaj link.

Svakako preporučamo da ne propuštate priliku za nabavku antivirusnog alata po povoljnoj cijeni, uz koji ćete dobiti na poklon i Windows 10 Pro aktivacijski ključ. Važna napomena - kupnju obavite putem poveznica u ovom tekstu. U suprotnom ćete dobiti samo antivirus bez Windowsa na poklon.

Postupak kupovine vrlo je jednostavan, a ovako sve zajedno izgleda na primjeru McAfee antivirusa i gratis Windows 10 Pro. Predlažemo da se prvo registrirate ili ulogirate na BZFuture webshopu, a tek onda posjetite poveznicu iz ovog teksta.

U nastavku donosimo detaljniju ponudu softvera uz koji možete očekivati besplatnu Windows 10 licencu, kao i cijene koje ćete dobiti klikom na naš link. Napominjemo da u webshop ponudi imati još bogatiji izbor softvera. Osim antivirusnih alata, tu su i backup te alati za particioniranje - AOMEI i MiniTool. Navedeni softver pomoći će pri rješavanja problema kreiranja diskovnih particija te backupa i migracije podataka kod nadogradnji i reinstalacija Windowsa.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.