Bežične slušalice Huawei FreeBuds 4 dostupne u Hrvatskoj

Huawei je u Hrvatskoj lansirao svoje najjnovije stereo bežične slušalice (TWS) Huawei FreeBuds 4. Odlikuju se prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu (AEM), a pretprodajna cijena je 1199 kn

Bug.hr srijeda, 4. kolovoza 2021. u 16:23

Nedugo nakon globalnog predstavljanja, Huawei je i lokalno lansirao svoje najjnovije stereo bežične slušalice (TWS) Huawei FreeBuds 4. Odlikuju se prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu (eng. Adaptive Ear Matching – AEM). Huawei FreeBuds 4 slušalice ne donose samo izuzetnu kvalitetu zvuka, već iskustvo slušanja uz aktivno poništavanje buke podižu na potpuno novu razinu.

Novi standard neometanog audio iskustva

Tehnologija Adaptive Ear Matching (AEM), koja je prvi put na svijetu upotrijebljena za slušalice open-fit dizajna, donosi mogućnost poništavanja buke s dva mikrofona. Automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika te načina nošenja, Huawei FreeBuds 4 mogu inteligentno odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im doslijednu kvalitetu zvuka visoke frekvencije. Riječ je o prvim slušalicama open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja buke, što omogućava da mikrofoni znatno preciznije detektiraju ambijentalnu buku, postižući vodeće razine u industriji.

Zvučna svestranost za vrhunsko iskustvo

Huawei FreeBuds 4 slušalice koriste inovativni dizajn koji podržava frekvencijski opseg do 40kHz, donoseći zvuk visoke kvalitete. Osim toga, slušalice su opremljene 14,3 mm dinamičkim driverom koji stvara snažnije i impresivnije baseve. Kada je riječ o performansama basa, ugrađen je novi sustav koji poboljšava kanale koji ga emitiraju. U usporedbi s FreeBuds 3 slušalicama, Huawei FreeBuds 4 dramatično poboljšavaju hermetičnost i zvučni pritisak, dok je glasnoća bas kanala  povećana za 15%.

Kada je funkcija aktivnog poništavanje buke isključena, slušalice Huawei FreeBuds 4 pružaju 4 sata neprekidne reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, vrijeme se povećava na čak 22 sata. Ako je opcija aktivnog poništavanja buke uključena, ove slušalice donose 2,5 sata neprekidnog slušanja glazbe. Osim toga, najmodernija tehnologija brzog punjenja koja je vodeća u industriji, omogućava 2,5 sata uživanja u zvuku nakon samo 15-minutnog punjenja, tako da korisnici ne moraju brinuti o razini baterije kada su van kuće ili u žurbi.

Dvostruka povezanost

FreeBuds 4 podržava dvostruku vezu s uređajima. Bez obzira je li riječ o Huawei pametnom telefonu, tabletu, računalu, satu ili bilo kojem drugom pametnom uređaju koji radi na Android, iOS ili Windows operativnom sustavu, istodobno se s ovim slušalicama mogu povezati bilo koja dva uređaja. Na taj način korisnici mogu uživati u svojoj omiljenoj glazbi ili programu, bez propuštanja poziva jer slušalice automatski zaustavljaju reprodukciju i prebacuju se na vaš pametni telefon.

Huawei FreeBuds4 slušalice dolaze u Ceramic White i Silver Frost bojama. Slušalice možete kupiti od 2. kolovoza po preporučenoj prodajnoj cijeni od 1199,00 HRK, a ako ih kupite do 23. kolovoza ili do isteka zaliha na poklon ćete dobiti Huawei Band 6 pametnu narukvicu!

Huawei Band 6 – Pametna rukavica

Ova pametna narukvica sadrži impresivan zaslon od 1,47 inča, 96 različitih načina vježbanja i dvotjednim vijekom trajanja baterije savršen je i prikladan suputnik za vaše zdravlje i rekreaciju. Osim što će brinuti o vašem zdravlju, Huawei Band 6 donosi vam i prekrasan izgled i savršeno uklapanje u bilo kakav stil. Isto tako Band 6 narukvica sadrži mnoštvo funkcija kao što su - daljinsko upravljanje glazbom, mjerenje stresa, mjerenje učinkovitosti vježbanja, mjerenje razine SpO2, mjerenje prijeđenih koraka, vježbe disanja, pristup obavijestima, vremenska prognoza, alarm, odbrojavanje vremena, štoperica i još mnogo toga.
 

Ostale novosti iz Huaweija

Nedavno je krenula službena prodaja Huawei Watch 3 serije na hrvatskom tržištu, koja je kupcima dostupna u dvije varijante. Kupci mogu odabrati Huawei Watch 3 u Active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim, smeđim remenom. Huawei je također lansirao i MatePad 11, prvi Huawei tablet koji podržava brzinu osvježavanja zaslona od 120 Hz, pružajući izvanredne i glatke vizuale.

Usred ljetne vrućine Huawei je pripremio Eurotrip - avanturstičku misiju u kojoj je izazvao dva hrabra pitnika na 21-dnevno putovanje. Tijekom putovanja ovi hrabri protagonisti sudjelovati će u aktivnostima kao što su bungee jumping, vožnja brdskim biciklima i skijaško trčanje. Kako bi u potpunosti iskoristili brojne mogućnosti koje Europa nudi ljeti posjetiti će 8 zemalja, sudjelovati na raznim izazovima, družiti se s influencerima, razgledati i znamenitosti naše prekrasne Hrvatske, a sve to bez punjenja baterije sata Huawei Watch 3 Pro.