Black Friday akcija - besplatna dodatna licenca za Windows 10

Tijekom Black Friday akcije kupite Office paket po povoljnoj cijeni i dobivate Windows licencu, a očekuje vas i jedinstvenih 50% popusta na sve Windows 10 licence

Godeal24.com ponedjeljak, 16. studenog 2020. u 14:48

Znate li da vam predstojeći Crni petak može donijeti značajnu korist u internetskoj trgovini GoDeal24.com koja organizira jednu od najvećih Black Friday akcija? Imate priliku kupiti jednu softversku licencu, a drugu dobiti sasvim besplatno. Ako to nije dovoljno, nudi se 50% POPUSTA na Windows 10 te 55% POPUSTA na ostali Microsoftov softver u ponudi

 

Black Friday akcija: Kupi jedan, a drugi je besplatan

Najpopulranija ponuda je ona u kojoj Windows 10 dobivate potpuno besplatno! Ne, nismo poludjeli i dobro ste pročitali. Tijekom GoDeal24.com Black Friday akcijekupite Office paket, a Windows 10 dobivate besoplatno.

Odaberite nešto iz ponude "1 za 1":

 

50% popusta na Windows 10

Tijekom Black Friday akcije očekuje vas i jedinstvenih 50% popusta na sve Windows 10 licence. Prilikom kupnje iskoristite promotivni kod SGO50:

 

55% popusta na sve ostalo

Tijekom Black Friday akcije očekuje vas i jedinstvenih 55% popusta na dolje navedeni softver. Prilikom kupnje iskoristite promotivni kod SGO55:

 

Kupovina na Godeal24.com je jednostavna. Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.