Black Friday na GoodOffer24.com - Windows 10 licenca za 78 kuna!

Želite ubrzati svoje staro računalo? Nikad nije bilo bolje vrijeme za to. GoodOffer24.com nudi dodatnh 30% popusta na svoje cijene - Windows 10 Pro 10,77 €, Windows 10 Home 10,31 €, Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus 36,19 €

GoodOffer24.com petak, 27. studenog 2020. u 12:17

Želite ubrzati svoje staro računalo? Nikad nije bilo bolje vrijeme za to. Danas na Black Friday možete kupiti originalni licencni ključ za operativni sustav Windows 10, a također i za Office paket. Black Friday je jedinstveni događaj tijekom godine i ne propustite ovu izvrsnu priliku. Cjelokupnu Black Friday ponudu na GoodOffer24.com pogledajte ovdje.

Međutim, zavirite i u redovnu ponudu. Sve redovne cijene softvera na GoodOffer24.com, koje su već ionako niske, možete dodatno sniziti za 30% upišete li promotivni kod HR30 prilikom kupnje.
 

Trajna licenca za Windows 10 Home ili Pro već od 78 kuna

Novi Windows 10 donosi brojne prednosti. Brži je od prethodnog OS-a, bolje radi na modernim računalima s SSD-ovima, nudi veću sigurnost i izvrsno je optimiziran. Zahvaljujući tome idealan je alat za oživjeti starije računalo. Osim toga, podrška za Windows 7 više nije aktualna te je krajnje vrijeme za nadogradnju.

Windows 10 Pro platit ćete samo 10,77 eura, a Windows 10 Home 10,31 eura. Također, dobar izbor je i kupnja jednog od paketa Windows 10 operativnog sustava i Officea. Primjerice, Windows 10 Pro licenca u paketu s Office 2019 Pro Plus licencom stajat će vas samo 36,19 eura.
 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

Windows:

Office:

Windows + Office:

Napominjemo da je prethodno potrebno skinuti željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.