Black Friday ponuda traje još samo tjedan dana - Windows 11 samo 7,50 € i Office 2021 samo 14,85 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 8,24 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 24,24 €

Godeal24 ponedjeljak, 20. studenog 2023. u 17:46

Stigla je godišnja Black Friday rasprodaja, a to je ujedno i prilika da kupite jeftin i originalan Windows OS, MS Office i drugi korisni računalni softver. Office 2021 najnovija je verzija Microsoftovog uredskog paketa koja se vjerojatno više koristi od svih drugih aplikacija za stolna računala na svijetu. Ali službena cijena od 439,99 dolara je razlog zašto ga niste kupili, onda ne smijete propustiti Godeal24 Black Friday Crazy Deal koji traje još samo tjedan dana.

Na godišnjoj Bllack Friday rasprodaji možete dobiti originalni MS Office 2021 Pro za samo 24,24 €, jednokratnu kupnju koja će vam dati trajnu aktivaciju ovog softverskog paketa. Bundle proizvodi, ne samo da donose veću prodaju trgovcima, već i kupci mogu uživati u nižim cijenama i dobiti isti proizvod, kao što je Office 2021 5 PC paket koji košta već 14,85 €/kom. Office 2021 Pro zadovoljava vaše potrebe u svakom pogledu, povećava učinkovitost i ističe vaš rad. Slobodno kupujte softverske ključeve od Godeal24 zbog profesionalnog tima korisničke službe i munjevite dostave. Ključevi se koriste za aktiviranje softvera nakon što ga preuzmete sa službene web stranice. Cijeli proces je vrlo siguran, a ključevi su 100% originalni! Godeal24 neće nuditi neograničen softver niske cijene, vrijeme i zalihe brzo se troše, požurite!

Najbolja ponuda Office paketa

Originalni Windows 10/11 Pro već od 6 eura

Bundle ponuda (promo kod SGBF62)

Do 50% popusta na druge Windows i Office proizvode (promo kod SGBF50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.