Black Week ponuda u ADM Računalima

ADM tijekom ovog tjedna ima akciju na više od 80 proizvoda - izdvajamo Playseat Alcantara igraći komplet za 4390 kn, Logitech gaming periferiju po super cijenama, Ryzen procesore, Dell XPS laptop ili SFF kućišta

ADM Računala utorak, 24. studenog 2020. u 15:18

U Adm računalima uvijek je cilj najniža cijena proizvoda na tržištu u svako doba godine. Unatoč tome, za Crni tjedan pripremili su komplete gaming periferije s dodatnim popustima uz standardne akcije na odabrane proizvode. Ove godine fokusirali su se na Playseat i Logitech gaming periferiju, Dell komplet XPS laptopa i dock-a, odabrane AMD Ryzen procesore i Fractal kućišta.

Akcije na više od 80 proizvoda vrijede već od ponedjeljka 23.11. do subote 28.11. ili do isteka zaliha.

Fanovi trkaćih igara mogu ovom prilikom uštediti preko 1000 kn! Playseat igraće stolice i dodatna oprema bit će na popustu kao pojedinačni proizvodi i do 50%, ali posebno izdvojena su tri Playseat kompleta koji se sastoje od Playseat stolca, Logitech G29 volana i Driving Force mjenjača. Uz Alcantara i Evolution komplet dobivate i Gearshift Holder Pro držač za mjenjač. Akcijska cijena kompleta Alcantara je 4.390 kn.

Odabrana Logitech gaming periferija na akciji je kao pojedinačni artikli, ali posebno za Crni tjedan izdvojeni su kompleti 3-u-1. Za 799 kn možete kupiti set od miša G203 Prodigy s razlučivošću do 8000 dpi, G240 podlogu za miš debljine 1mm i G213 RGB tipkovnicu otpornu na prolijevanje tekućine. Za one koji žele ići stepenicu više s još boljim setom, komplet tipkovnice G413 (Carbon i Silver boja), odlično prodavanog G502 Hero miša i G432 slušalica opremit će Vas za gaming, ali i rad od kuće za promotivnu cijenu od 1.499 kn.

Era SFF kućišta odličan su izbor za urede i kućanstva koji trebaju kompaktno računalo, a ne žele žrtvovati performanse, a sada ih možete kupiti s dodatnih 15% popusta. Dolaze u 4 elegantne boje, a podržavaju vodeno hlađenje i dual-slot grafičke kartice. Vector RS kućište s druge strane svojom prostranošću i mogućnostima zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike s akcijskom cijenom od 1099 kn. Ovaj high-end model kućišta dolazi s tankim RGB stripom kako bi se istaknulo od drugih kućišta Fractal Design-a.

Dell XPS  je laptop koji istovremeno odiše elegancijom i snagom. Uz moćni i7 procesor zadnje generacije, 16GB radne memorije i NVMe SSD, svaki zadatak ćete riješiti s lakoćom. Modeli 7390 imaju UHD HDR zaslone, dok 9300 i 9500 imaju 100% sRGB certifikat. Za pojedine modele spustili smo cijene laptopa, a po posebnoj cijeni možete kupiti bundle s Dell dockom s funkcijom punjenja uz uštede do 1949 kn!

U ADM Računalima akcije za Crni tjedan nisu samo za starije proizvode. Kao posebnu poslasticu za AMD fanove snizili smo cijene zadnjih modela Ryzen procesora treće generacije: Ryzen 7 3800XT, 3900XT i Ryzen 9 3950X. Na tržištu su se pojavili pretežito za profesionalce koji stvaraju sadržaj u obliku renderiranja i uređivanja videa te ostalih stvaratelja sadržaja. Dakako da će odično služiti i za gaming te iz tog razloga uz kupovinu navedenih procesora dobivate kod za igru Far Cry 6.

Uz navedene akcije, na ovom linku možete pronaći preostale artikle; kućišta, mrežnu opremu, periferiju, karaoke, monitore i pojedine komponente.