CDKDEALS ima dobre vijesti! Windows 10 Pro 13 eura, Office 2016 Pro 22 eura

Jesenska ponuda softvera na CDKdeals.com donosi Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura

CDKdeals.com petak, 23. rujna 2022. u 10:07

Stigla nam je jesen koja sa sobom nosi hrpu noviteta: povratak u ured, nastavak pametnog rada, povratak u razred, povratak knjigama... Povodom početka jesenskih sniženja CDKDEALS.com osmislio je zanimljive ponude vezano za Windows i Office pakete. Kupite li licencu za Windows 10, ista vam omogućuje besplatnu nadogradnju na Windows 11, i to za samo 13 €. S druge strane, za osnovni Office 2016 dovoljno je izdvojiti samo 22 €. Windows 10 i Office licence CDKDEALS.com autentične su i vrijede trajno, ali u slučaju bilo kakvog problema, trgovina daje 30 dana rok od datuma kupnje za dobivanje zamjenske licence.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

U trgovini CDKdeals.com možete kupiti i hardver

Izdvajamo najpopularniji hardver/periferiju iz ponude. Iskoristite promotivni kod BH15 kako biste dobili 15% popusta.

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.