Evo kako možete do originalne trajne Windows 10 Pro licence za samo 6,14 eura

Zavirite u ljetnu ponudu softvera na Godeal24 i kupite originalnu i trajno aktiviranu licencu za Windows ili Office po nevjerojatno niskoj cijeni. Windows 10 možete kupiti već za 6,14 €, a Office 2021 već za 13,52 €

Godeal24.com ponedjeljak, 1. kolovoza 2022. u 07:00

Microsoft je najavio ukidanje proširene podrške za Windows 8.1 početkom 2023. Softverski div također povlači program Extended Security Update (ESU) za Windows 8.1, tako da tvrtke ne mogu platiti dodatne sigurnosne zakrpe. Morate ili izvršiti nadogradnju na Windows 10 ili riskirati pokretanje Windowsa 8.1 ili Windows 8 bez sigurnosnih ažuriranja. Ovo posljednje nikad nije dobra ideja jer izlaže vaše računalo najnovijim ranjivostima. Zahvaljujući Godeal24 ponudi softvera, možete nadograditi svoje staro računalo s Windows 8.1 na Windows 10 Pro po cijeni jedne kave.

Godeal24 nudi isti originalni aktivacijski ključ za Windows 10 Pro za samo 7,42 €. Bilo da planirate nadograditi svoje osobno računalo ili pet uredskih računala, izvrsna ljetna rasprodaja Godeal24 pokriva vas različitim paketima. Možete dobiti dva ključa za Windows 10 Pro za 12,67 € (6,33 € po računalu) i pet licenci za samo 30,74 €, čime cijena nadogradnje po računalu iznosi samo 6,14 €. Osim licence za Windows 10 Pro, Godeal24 također ima u ponudi i Windows 11 Pro, Microsoft Office 2021 Pro i Microsoft Office 2019 Professional Plus.
 

Originalne Windows i Office licence: Posebna ponuda, ograničeno vrijeme! Kupujte više, uštedite više!

Nakon što aktivirate Windows 10 Pro, već ispunjavate uvjete za nadogradnju na Windows 11 na podržanom hardveru. Najnovije ažuriranje sustava Windows donosi prerađeno korisničko sučelje sa zaobljenim kutovima, novi izbornik Start, redizajnirane Windows aplikacije i još mnogo toga. Ako vaše računalo ne ispunjava minimalne zahtjeve za Windows 11, uvijek možete nastaviti koristiti Windows 10 Pro za koji Microsoft jamči podršku do listopada 2025.

Vaše idealno Windows iskustvo je nepotpuno bez Office aplikacija. Iako postoji mnogo alternativa za Office, ništa se ne može približiti bogatim funkcionalnostima Worda, PowerPointa, Excela i njihovoj besprijekornoj integraciji sa sustavom Windows.

Licencu za Microsoft Office Professional 2021 možete dobiti već od 13,52 € tijekom rasprodaje softvera Godeal24. Jedna licenca za Office 2021 Pro Plus dostupna je za 25,61 €. Možete ići s paketom od dva, tri ili pet komada čime se smanjuje cijena po računalu. Ovo je ogromna ušteda s obzirom na to da standardni Office Professional paket košta 440 USD u Microsoft Storeu.
 

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

 

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.