Godeal24 ponuda povodom praznika rada - Windows 10 pro samo 7,40 eura

Aktivacijski ključ za Windows 10 pro dobit ćete već za 7,40 eura, dok će vas paket Windows 10 Pro i Office 2016 Pro Plus koštati samo 24,14 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 26. travnja 2021. u 07:00

Bliži se nam se međunarodni praznik rada. Obilježite ga tako da osim komada roštilja "ubodete" i koju softversku licencu po iznimno povoljnoj cijeni. Godeal24 ima specijalnu ponudu upravo tim povodom - "Labor Day" gdje možete pronaći softver po cijenama uz do čak 62% popusta.

Napominjemo, radi se o kupnji OEM aktivacijskog ključa. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo te potom aktivirati uz pomoć kupljenog ključa.
 

PONUDA 1: Specijalna ponuda

Za manje od 8 eura kupite trajno aktiviranu originalnu Windows 10 licencu, bez potrebe za upotrebom bilo koje vrste aktivatora.

 

PONUDA 2: Softver u pola cijene (promo kod SGO50)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

 

PONUDA 3: Premium bundle ponuda (promo kod SGO62)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

 

PONUDA 4: Dodatna ponuda (promo kod SGO55)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO55.

 

Jednostavna kupnja - PayPal putem platforme Cwalletco

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun putem platforme Cwalletco. Nakon odabira željenog artikla, idite na checkout kao gost ili stvorite account. Cwalletco opciju odabirerete u izborniku "Payment Information". Nakon pregleda narudžbe kliknite "Place Order" i slijedite daljnje korake.

Unutar Cwalletco platforme prikazat će vam se izbornik gdje kao sredstvo plaćanja možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.