Godeal24 ponuda za dan žena - Office 2021 Pro samo 25,25 €, originalan i trajno aktiviran

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,25 €, Office 2021 Pro Plus samo 25,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 4. ožujka 2024. u 14:46

U poslovnom svijetu ženi je svakako teže nego muškarcu, a vrhunski softver svakako može biti od pomoći. Pronađite savršeni alat za svoje računalo koji će vam pomoći da postanete produktivniji. Microsoft Office većini predtsvlja pojam paketa za produktivnost - Word, Excel, PowerPoint i Outlook neophodni su za kvalitetan i učinkovit rad. U Godeal24 Women's Day Sale ponudi potraćžite trajno aktiviranu licencu za cijeli Microsoft Office 2021 Pro za samo 25,25 € ili MS Office 2021 Home and Business za Mac za samo 58,69 € - preko 90% popusta na ono što biste inače platili. Trebate li licence za veći broj računala, Office 2021 Pro 5 PC nudi cijenu od samo 15,05 € po računalu. Ponuda nije trajna, stoga požurite i iskoristite priliku.

Ako još uvijek oklijevate, ocjena 4,9 (od 5) na TP može odagnati vaše brige. Ono što vam Godeal24 može jamčiti jest da nema drugih naknada osim samog proizvoda, pravovremene isporuke, profesionalnog vodiča za kupnju 7/24 i usluge nakon prodaje.

Office paketi po super cijenama

Vrlo povoljan originalni Windows 10 ili 11

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali MIcrosoft proizvodi (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.