GoodOffer24.com - Windows 10 Pro za 10,77 eura, ili u paketu s Officeom 2019 Pro za 36,39 eura

Windows 10 Pro za samo 10,77 eura, ili bundle paket Windows 10 Pro + Office 2019 Pro za samo 36,39 eura? Kupnja digitalnih softverskih licenci se isplati - posjetite GoodOffer24.com i uvjerite se sami

GoodOffer24.com petak, 24. srpnja 2020. u 07:00

Licence za Windows i Office još uvijek su jedan od najprodavanijih proizvoda na tržištu softvera. Svi znamo kakve su uobičajene cijene takvih licenci, a one definitivno nisu jeftine. Tu dolazi GoodOffer24.com, kombinirajući kvalitetu originalnog softvera bez zlonamjernog softvera s cijenama koje teško možete pronaći igdje drugdje! Pogledajmo što mogu ponuditi.

GoodOffer24 ima poseban odjeljak za softver u kojem ćete pronaći najbolje Microsoftove proizvode po više nego povoljnim cijenama. Ipak smo odabrali neke od njihovih najboljih ponuda kako bismo vam olakšali stvari. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste na istaknute cijene dobili dodatnih 30% popusta.

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

 

Kako kupiti softver (primjer: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno downloadati željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.