Instar preselio na novu lokaciju u Zadru uz još bogatiju ponudu

Instar informatika od danas 5. svibnja 2022. seli na novu lokaciju u City Galleriu u Zadru, gdje će proširenim asortimanom kvalitetne opreme i vrhunskom uslugom odgovoriti na sve potrebe i najzahtjevnijih zaljubljenika u tehnologiju.

Instar Informatika četvrtak, 5. svibnja 2022. u 09:43

Instar informatika, jedan od najvećih domaćih retailera računalne opreme od danas 5. svibnja 2022. seli na novu lokaciju u City Galleriu u Zadru, gdje će proširenim asortimanom kvalitetne opreme i vrhunskom uslugom odgovoriti na sve potrebe i najzahtjevnijih zaljubljenika u tehnologiju.

Kao i u ostalim poslovnicama diljem Hrvatske, Instar je Zadrane oduševio sjajnim omjerom vrhunske kvalitete i pristupačne cijene pa se nakon samo godinu dana poslovanja u Zadru, pokazala potreba za otvorenjem novog, većeg prostora u kojem će ljubitelji vrhunske tehnologije moći pronaći najbolje za sebe.

„Zadar i Zadrani su sjajno dočekali Instar prošle godine i svojim povjerenjem potvrdili našu ideju kako je upravo Zadar pravo mjesto za otvaranje naše trgovine. Nova poslovnica još je jedan pokazatelj konstantnog rasta i razvoja koji Instar kontinuirano ostvaruje uz pomoć vrijednog tima, ali i kupaca koji su prepoznali Instar kao najbolje mjesto za nabavu opreme. Upravo zato, kao znak naše zahvalnosti, pripremili smo za kupce brojne nagrade i pogodnosti – neovisno preferiraju li naš webshop ili fizičku kupovinu u poslovnici“, rekao je Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

Nova poslovnica, nova prilika za osvajanje bogatih nagrada

Svi kupci koji novu poslovnicu posjete na dan otvorenja, 5. svibnja moći će iskoristiti i do 50% popusta na kupnju, a o kojim je proizvodima riječ možete provjeriti na Instarovom webshopu. Navedeni popusti vrijede do 12. svibnja 2022.

Uoči otvorenja nove poslovnice u Zadru, osim u samom shopu, Instar će svoj novi poslovni uspjeh proslaviti i na Instagramu – prigodnom nagradnom igrom s nagradnim fondom u vrijednosti od više od 21.000 kuna. Giveaway će trajati od 6. do 13. 5., a tijekom navedenih tjedan dana Instar će podijeliti zaista pregršt vrijednih nagrada – laptope, pametne telefone, pametne satove i televizije i još mnogo toga.

Zahvaljujući personaliziranoj usluzi, vrhunskoj kvaliteti, pristupačnoj cijeni ali i webshopu, Instar je godinama jedno od najomiljenijih mjesta domaćih ljubitelja računalne opreme koji po najnovije komade na tržištu dolaze upravo u Instar – retailera uvijek spremnog ponuditi najbrži odgovor na potrebe domaćeg tržišta.