Iskon svoje korisnike nagrađuje luksuznim eko putovanjima

Treću godinu zaredom, Iskon nagrađuje svoje korisnike e-računa ususret Danu planeta Zemlje.

Iskon PR petak, 21. travnja 2023. u 21:15

Svi Iskonovci koji već koriste ili do 19. svibnja odaberu e-račun umjesto papirnatog mogu osvojiti putovanje na neke od najljepših hrvatskih eko destinacija:

Olivia Green Camping Tisno, (Murter)

Dalmatinski eko resort Olivia Green Camping u Tisnom sjajan je primjer kako ekologija i luksuz mogu ići ruku pod ruku. Sve vile u kampu napravljene su od prirodnog i recikliranog materijala, koriste čistu solarnu energiju i pročišćivači vode, a hranu u svojem restoranu nabavljaju od lokalnih proizvođača. U ime svakog posjetitelja, ovaj eko resort po završetku odmora posadi jedno stablo unutar kampa. Iskonovi korisnici e-računa imaju priliku prijaviti se u nagradnu igru i osvojiti tjedan dana u vili za 4 osobe u Olivia Green Campingu, s pogledom na more i polupansionom u špici sezone.

Plitvice Holiday Resort, Rakovica

Osim glavne nagrade, još će dva korisnika e-računa odmarati u najzelenijoj oazi Plitvice Holiday Resort, koja se nalazi tik uz Nacionalni park Plitvička jezera. Posebnosti ovog eko resorta su predivan pogled na prirodu i upečatljive kućice smještene visoko u krošnjama borova. Uz odabir e-računa, Iskonovci sudjeluju i u igri za dva vikend smještaja u opisanim kućicama za 4 osobe, također s uključenim doručkom i večerom, za produženi vikend već u lipnju. 

Zašto odabrati e-račun?

E-računi stižu brzo u e-mail pretinac, uz što dodatno pozitivno utječu na okoliš. Iskon, uostalom, korisnicima nudi i korištenje Moj Iskon aplikacije, u kojoj se nalazi kompletna arhiva računa uz mogućnost njihovog plaćanja karticama u svega nekoliko klikova. „Osim poticanja na razmišljanje o aktivaciji ne samo našeg, već svih e-računa koji su korisnicima dostupni, ova nagradna igra je i način da zahvalimo Iskonovcima koji već imaju e-račun. Njih nije malo, oko 50 %, a posebno nam je drago vidjeti kako popularnost e-računa raste svake godine“, poručuju iz Iskona.

Prijave u nagradnu igru završavaju 19. svibnja, a već nekoliko dana poslije znat će se koji eko korisnici putuju na ove luksuzne eko destinacije.

https://www.iskon.hr/Nagradne/S-eko-racunom-do-eko-odmora