Kineska nova godina i popusti - Windows 10 i Office 2021, već od 6,12 € na Godeal24

Godeal24 u kineskoj novogodišnjoj rasprodaji nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 23. siječnja 2023. u 15:38

Ako ste freelancer ili trebate instalirati novi uredski softver, Microsoft Office je neophodan softver za produktivnost. Ova licenca uključuje Word, Excel, PowerPoint i još mnogo toga. Ne morate više tražiti besplatne, ali nesigurne softverske pakete na internetu, Godeal24 kineska novogodišnja rasprodaja pruža vam originalan i jeftin MS Office, bilo da se radi o najnovijem Officeu 2021 ili Officeu 2019. Office 2021 za samo 24,25 € i Office 2019 samo 22,25 €! Ako želite podijeliti s obitelji i prijateljima, možete odabrati paket višestrukih ključeva, Office 2021 za samo 13,05 €/PC! Windows je temelj većine računala, ovu ponudu možete iskoristiti za kupnju najčešće korištenog Windows 10 Pro, a originalni Windows 10 možete kupiti za samo 7,25 €! Najisplativija kombinacija je Windows 10 Pro 2 PC-a, cijena je samo 6,12 € svaki, pomaže vam uštedjeti više od 90%!

Nakon dovršetka transakcije, Godeal24 će vam odmah poslati licencni aktivacijski kod putem e-pošte. Možete ga preuzeti sa službene web stranice Microsofta. Nakon aktivacije ključem odmah možete koristiti Windows ili Office! Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti korisničkoj službi Godeal24 koja radi 24 sata dnevno, oni će vam pomoći da riješite nedoumice na vrijeme. Kliknite na događaj da saznate više o Godeal24 kineskoj novogodišnjoj rasprodaji!

Office paketi! Office 2021 već od 13,05 €

Originalni Windows 10 Pro već od 6,12 €

Više Windows proizvoda (promo kod SGO 50)

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.