Kupite originalan i trajno aktiviran Windows 10 Pro za samo 8,36 eura

Ne propustite priliku i kupite izuzetno povoljne aktivacijske ključeve za originalni softver - Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura

MMORC.com srijeda, 7. travnja 2021. u 10:47

Svaki korisnik računala treba operativni sustav i programski paket za rad. Nabolji OS današnjice je Windows 10 koji na službenim prodajnim mjestima stoji 200 eura ili  više. Ipak, vi ga možete kupiti za samo 8,36 eura. U web trgovini MMORC.com pronaći ćete sav vrhunski softver koji bi vam kao korisniku računala mogao zatrebati. Uz promo kod iz ovog teksta kupite npr. paket Windows 10 Pro i Office 2016 Pro Plus za samo 22,35 eura. Osim popularnog Microsoftovog softvera, tu su i vrhunski antivirusni alati.

Napominjemo da prilikom ove kupnje nećete dobiti kompletan softver, već samo ključ za njegovu aktivaciju. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih web stranica proizvođača i instalirati ga na vaše računalo.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBJ63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBJ40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBJ56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBJ40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBJ40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.