Kupite originalni Office 2021 za samo 12,99 eura - Godeal24

Originalan i trajno aktiviran Windows ili Office možete kupiti po izuzetno niskoj cijeni, a radi se o OEM licencama koje Godeal24 legalno preprodaje. Windows 10 Pro 7,40 eura, Office 2021 Pro Plus 24,99 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 23. svibnja 2022. u 14:13

Windows i Office su dva bitna softvera za računalo. Windows osigurava siguran i učinkovit rad računalnog sustava, a Office 2021 može vam pomoći da poboljšate svoju radnu produktivnost. Međutim, njihova kupnja je velika investicija. Dobra vijest je da Godeal24 povećava svoju ponudu popusta. Godeal24 prodaje trajne originalne licence. Njihovo korištenje nije vremenski ograničeno - nakon kupnje licence i aktivacije softvera, možete je koristiti neograničeno.

Windows 10 i i Windowsa 11 sada su na čak 50% sniženja. Windows 10 Pro možete kupiti već već od 6,06 € po računalu.

 

Posebna ponuda (promo kod SGO50)

Office ponuda (promo kod SGO62)

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali Microsoftov softver (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

 

Što je OEM licenca?

Mnogi korisnici su vrlo uzbuđeni zbog niske cijene koju nudi Godeal24, ali postavljaju pitanje zašto je cijena tako niska? Što je još važnije, je li to istina? Možete biti sigurni da je ovo prava stvar jer su licence koje prodaje Godeal24 OEM licence.

Riječ je o licencama koje se obično prodaju proizvođačima računala kako bi mogli jeftinije kupiti Windows za instaliranje na svoja računala masovne proizvodnje. Nedostatak OEM licence je u tome što je obično povezana s matičnom pločom, pa je nakon aktivacije teško prenijeti licencu na drugo računalo.

Srećom, Godeal24 prodaje svoje OEM licence tako jeftino da ako promijenite računalo ili vam je potrebna druga licenca, možete jednostavno kupiti još jednu kopiju, a to je još uvijek jeftinije od plaćanja maloprodajne cijene.Godeal24 ne samo da pruža dobre proizvode, već i usluge nakon prodaje je na mjestu. Sve dok kupujete proizvode na Godeal24, također možete uživati u doživotnoj postprodajnoj usluzi! Kontaktirajte nas na service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.