Kupite originalni Windows 10 za samo 5,57 eura i besplatno nadogradite na Windows 11

Originalan i trajno aktiviran Windows ili Office možete kupiti po izuzetno niskoj cijeni, a radi se o OEM licencama koje Godeal24 legalno preprodaje. Windows 10 Pro 7,24 eura, Office 2021 Pro Plus 29,99 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 16. svibnja 2022. u 10:42

Možda vam je dosta starih računala i softvera i vapite za nadogradnjom? Tu je Godeal24 Office Software Sale s izvrsnom ponudom softvera. Godeal24 je web trgovina s bogatom ponudom softvera, pružajući privatnim korisnicima, profesionalcima i poduzećima neviđene cijene za nabavu softvera Windows OS, Office, Ashampoo, iObit i drugih računalnih alata. Godeal24 obećava pružanje doživotne usluge nakon prodaje!

U rasprodaji uredskog softvera, sav popularni uslužni softver čak je jeftiniji od vaše majice! Najpopularniji Windows 10 je samo 7,24 €, a Microsoft trenutno nudi korisnicima Windowsa 10 besplatno ažuriranje na Windows 11, što znači da čak i ako ste upravo kupili Windows 10.
 

Posebna ograničena ponuda

Odaberite nešto iz sljedeće ponude. Promo kod pri kupnji nije potreban.

Microsoft 365 pretplata čini se povoljnom na mjesečnoj bazi, ali dugoročno može puno koštati. Kupite licencu za Office i imate je trajno bez dodatnih troškova.

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali Microsoftov softver (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

 

Što je OEM licenca?

Mnogi korisnici su vrlo uzbuđeni zbog niske cijene koju nudi Godeal24, ali postavljaju pitanje zašto je cijena tako niska? Što je još važnije, je li to istina? Možete biti sigurni da je ovo prava stvar jer su licence koje prodaje Godeal24 OEM licence.

Riječ je o licencama koje se obično prodaju proizvođačima računala kako bi mogli jeftinije kupiti Windows za instaliranje na svoja računala masovne proizvodnje. Nedostatak OEM licence je u tome što je obično povezana s matičnom pločom, pa je nakon aktivacije teško prenijeti licencu na drugo računalo.

Srećom, Godeal24 prodaje svoje OEM licence tako jeftino da ako promijenite računalo ili vam je potrebna druga licenca, možete jednostavno kupiti još jednu kopiju, a to je još uvijek jeftinije od plaćanja maloprodajne cijene.Godeal24 ne samo da pruža dobre proizvode, već i usluge nakon prodaje je na mjestu. Sve dok kupujete proizvode na Godeal24, također možete uživati u doživotnoj postprodajnoj usluzi! Kontaktirajte nas na service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.