Kupite Windows 10 za 7,11 eura u rasprodaji 11.11. na Keysfan.com

Keysfan.com ima izvrsnu ponudu softvera povodom Dana samaca 11.11. - kupite Windows 10 pro za 7,11 eura, ili dvije Windows 10 licence za samo 11,11 eura. Potražite i novi Windows 11 te Office 2021

Keysfan.com ponedjeljak, 1. studenog 2021. u 07:00

Keysfan.com je online trgovina u kojoj možete pronaći softver i igre. U ponudi ćete između ostalog pronaći najnoviji softver s najboljom cijenom na tržištu. Pristupačne cijene i izvrsna korisnička podrška jamče i najbolje iskustvo kupnje. Svi proizvodi su originalni i trajno važeći, što ponudu čini još privlačnijom.

U ovom trenutku Keysfan je pokrenuo kampanju 11.11 Crazy Sales koja donosi izvrsne popuste. 11.11. je datum poznat kao Dan samaca uz koji se posljednjih godina neminovno vežu popusti.

 

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

  • Windows 10 Professional za 7,11 eura – Windows 10 stekao je ime kao stabilan i pouzdan operativni sustav. Uz Windows 10 možete biti sigurni da je vaše računalo sigurno i da radi bez problema, dok ćete često primati nova ažuriranja. Osim toga, tu je i besplatna nadogradnja na Windows 11.
  • Windows 10 Pro Professional - 2 PCs za 11,11 eura – Želite li nabaviti Windows 10 za više računala, ova posebna ponuda najbolja je za vas. Za samo 11,11 eura dobit ćete dvije Windows 10 licence.
  • Window 11 Professional CD-Key za 15,11 eura – Najnoviji operativni sustav postoji već mjesec dana. Želite li veću produktivnost i bolje iskustvo igre, možete to odmah dobiti i uživati u nevjerojatnim mogućnostima novog OS-a.
  • Microsoft Office 2021 Professional Plus za 36,99 eura – Microsoft Office 2021 najnovija je verzija Office paketa pokrenuta sa sustavom Windows 11. Uključuje sve programe koje poznajete, dok mnoge nove značajke i predlošci čine formatiranje lakšim nego ikad prije. Proizvod koji ćete dobiti je za osobnu i komercijalnu upotrebu.

 

Ostali proizvodi po posebnoj cijeni

 

DODATNI POPUSTI

Windows

50% popusta na Windows proizvode. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKF50.

Office + Windows

62% popusta na Office + Windows bundle proizvode. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKF62.

Ostali softver

62% popusta na ostale proizvode. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKF62.

 

Jednostavna kupnja

Kupnja u Keysfan trgovini ne može biti lakša i jednostavnija. Jednostavno odaberite svoj licencni ključ, izvršite kupnju i u roku od 24 sata dobit ćete kupljeni licencni ključ na svoju e-poštu za koju je zajamčeno da će raditi. Keysfan je ime kojem možete vjerovati, stoga nemojte čekati s narudžbom, već danas kupite.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Keysfan.com vam donosi siguran i ekonomičan put do originalnog softvera i nadogradnje računala. Kupovina na Keysfan.com je najjednostavnija. Možete odabrati razne načine plaćanja, a između ostalih i PayPal. Ubrzo nakon narudžbe, dobivate e-poštu s ključevima proizvoda – bez čekanja danima.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, njihova korisnička služba pružit će vam brzu i opsežnu podršku koja vam je potrebna. samo im pošaljite e-mail na sljedeću adresu: support@keysfan.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.