Kupite Windows 10 za samo 13 € ili Windows 11 za 18 € - proljetna ponuda na VIP-cdkdeals

Iskoristite promo kod HR35 za dodatnih 35% popusta na već snižene cijene softvera - kupite Windows 11 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 18 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKdeals.com

VIP-cdkdeals petak, 19. travnja 2024. u 11:09

Proslavite dolazak proljeća uz izuzetne ponude na VIP-cdkdeals tijekom mjeseca travnja. Otkrijte našu ponudu promotivnog softvera za revitalizaciju hardvera vašeg računala. Vrijeme je optimalno da obnovite svoje računalo: nabavite Windows 10 za samo 13 €, a Windows 11 Pro po atraktivnoj cijeni od 18 €. Također, iskoristite naše promocije za Office paket koji je sada dostupan od 22 €. Ali to nije sve! Iskoristite dodatne popuste uz ekskluzivni promotivni kod HR35 koji nudi 35% popusta na širok izbor Microsoftovih proizvoda. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proširite svoju softversku biblioteku po neusporedivoj cijeni. Naša rasprodaja u travnju savršena je prilika za nabavu vrhunskog softvera po nenadmašnim cijenama.

Windows ponuda (promo kod HR35)

Office ponuda (promo kod HR35)

Uštedite više uz paket softvera koji uključuje Windows i Office

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. VIP-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 11 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 11 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

1. Unutar instaliranog Windows 11 OS-a uđite u Settings (tipka Win > Settings)

2. Unutar izbornika System odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.