Ljetna rasprodaja uz 63% popusta na softverski paket Windows 10 + Office 2016 - samo 22,35 eura

MMORC.com nudi Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura - već ionako niske cijene sada su do 63% niže uz promo kod

MMORC.com srijeda, 2. lipnja 2021. u 10:50

Klimatološki smo ušli u toliko dugo iščekivano ljeto. I dok svi lagano gledaju prema godišnjim odmorima, prilika je za povoljnu nabavku esencijalnog softvera. Posjetite internetsku trgovinu MMORC.com i potražite originalni softver u obliku OEM aktivacijskih ključeva po super cijenama. Odaberite Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBR63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBR40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBR56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBR40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBR40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.