Međunarodni dan žena - originalni Windows 10 i trajni Office paket po simboličnim cijenama

Velika ponuda softvera na Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 27. veljače 2023. u 12:35

Još uvijek koristite zastarjelu verziju sustava Windows? Vrijeme je za nadogradnju na Windows 10 – najmoćniji i najkorišteniji operativni sustav na svijetu! Windows 10 dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe običnih i naprednih korisnika, s poboljšanim performansama, poboljšanim sigurnosnim značajkama i raznovrsnim funkcijama. A najbolja vijest? Ne morate platiti punu cijenu! Godeal24 nudi sve verzije sustava Windows 10 po nevjerojatnih 50% popusta! Bilo da ste računalni entuzijast, poslovni profesionalac ili samo običan korisnik, Godeal24 vam nudi Windows 10 Professional, Windows 10 Home i Windows 10 Enterprise.

Windows 10 Professional nudi ekskluzivne sigurnosne i uredske značajke, dok Windows 10 Home ima sve temeljne funkcije sustava Windows po pristupačnoj cijeni. Windows 10 Enterprise posebno je dizajniran za poslovne korisnike i nudi moćne alate za ispunjavanje njihovih potreba. Štoviše, Godeal24 također nudi najnoviji Windows 11 po vrlo niskoj cijeni! Stoga nemojte oklijevati nadograditi na najnoviji i najpouzdaniji operativni sustav danas. Upotrijebite kod za popust Godeal24 i uživajte u besprijekornom Windows iskustvu po nenadmašnoj cijeni!

Ograničena ponuda: Windows OS (promo kod SGO50)

62% popusta na Microsoft Office (promo kod SGO62)

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Ashampoo software

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.