Najbolja zabava i gejmersko iskustvo na gigabitnom internetu

Reboot InfoGamer 2020 odvija se u virtualnoj verziji, a A1 Hrvatska je tom prigodom osigurao posebne ponude upravo za gejmere - prepaidovci uz aktivaciju „Game on“ opcije 9 GB za 9 kuna dobivaju povrat od 5 kuna za svaku kupnju igre ili unutar igre

A1 Hrvatska ponedjeljak, 23. studenog 2020. u 21:40

U posljednjih je nekoliko godina gaming zaista postao svjetski fenomen, a domaća i svjetska gaming scena šire se nevjerojatnom brzinom. Krajem 2019. godine gotovo trećina svjetske populacije igrala je mobilne igre, a upravo one čine i više od trećine ukupnog preuzimanja svih aplikacija. Na hrvatskom tržištu prihodi od igara mogli bi ove godine narasti za 15% i prijeći 400 milijuna kuna. Filmska i glazbena industrija na globalnoj razini već nekoliko godina ne dostižu ukupne prihode globalnog fenomena – gaming industrije.

Reboot InfoGamer u virtualnoj verziji

Gaming i esport gotovo su neokrznuti koronakrizom. Brojne konferencije, turniri i sajmovi prebačeni su u virtualni svijet. Tako je najveći i najpopularniji regionalni gejmerski sajam, Reboot InfoGamer dobio svoju potpuno virtualnu verziju. Reboot Online Games Week powered by A1 trenutno se održava na tri paralelna streama, iz tri različita studija. A1 Hrvatska, dugogodišnji partner Reboota, nastavlja podržavati hrvatsku gejmersku i esport scenu. Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom koja na optičkom pristupu donosi brzine Interneta do čak 1 Gbps, osigurava i 5G mrežu za mobilne igre koje će s gledateljima igrati neki od najpoznatijih domaćih gaming influencera: PvtMole, Lavvel, Oak i INDER45. Kombinacija super-brzog interneta i kvalitetnog sadržaja, posebnih akcija i novosti te velika finala A1 Adria Lige koja će osigurati uzbuđenje esport fanovima uz nagradni fond od 130.000 kuna, garancija su dobre online zabave.

Lider u podršci domaćeg esporta i gejminga, A1 Hrvatska je za ljubitelje igara i ove godine osigurao posebne ponude. Tako primjerice, prepaidovci uz aktivaciju „Game on“ opcije 9 GB za 9 kuna dobivaju povrat od 5 kuna za svaku kupnju igre ili unutar igre. Gamere će oduševiti posebna ponuda u kojoj uz TV i Internet s brzinom do 1 Gbps na optičkom pristupu, za dodatnih samo 50 kn mjesečno mogu odabrati PlayStation 4, PS pretplatu od 90 dana, još jedan kontroler i tri igre. Osigurajte si najbolje gaming iskustvo na A1 mobilnoj i fiksnoj mreži, uz dodatne uštede povezivanjem usluga u MOZAIK popusta.