Ne propustite ponudu i nabavite Office 2021 Pro originalnu trajnu licencu za samo 27,25 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,25 €, Office 2021 Pro Plus samo 27,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 10. lipnja 2024. u 15:12

U nekim dijelovima svijeta ovih dana se obilježava dan očeva, a to je odlučio obilježiti i websho Godeal24. Licence za MS softver su snižene u Godeal24 rasprodaji povodom dana očeva. Microsoft Office 2021 Pro dolazi sa svim najnovijim značajkama u svojim sastavnim aplikacijama. Na akciji je 27.25€. Morate platiti samo jednom i dobiti trajni pristup Office aplikacijama. Kupite više ključnih paketa kao što je Office 2021 Professional Plus 5 PC od 17,25 €/kom. Najnovije značajke sustava Office 2021 uključuju ažuriranja estetike i korisničkog sučelja svakog programa u skladu s novim 'Windows Fluent Designom', zajedno s novim značajkama suradnje, koautorstva i sinkronizacije između uređaja, plus poboljšanu AI podršku , sigurnost i kompatibilnost s različitim uređajima i operativnim sustavima. Pripremite svoje računalo s Windows 11 Professional prije nabave Office 2021 Pro. Windows 11 Pro na ovoj promociji košta 13,25 €. Poklonite praktičan dar po odličnoj cijeni za Dan očeva. Ako imate bilo kakvih problema, obratite se našoj službi za korisnike 24/7 za besplatnu pomoć.

Office paketi po super cijenama

Vrlo povoljan originalni Windows 11 Pro

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali Microsoft proizvodi (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.