Office 2016 Pro i Windows 10 Pro aktivacijski ključ u paketu samo 22,35 € - MMORC.com

Iskoristite promo kod iz teksta i kupite OEM aktivacijski ključ za Windows ili Office po nevjerojatno niskim cijenama - MMORC.com

MMORC.com srijeda, 20. rujna 2023. u 14:04

Kupnja novog softvera za računalo ne mora nužno biti ogromna investicija. Umjesto da kupujete novo, kupite rabljenu OEM licencu koja vam pruža potpuno isto korisničko iskustvo poput nove. Posjetite MMORC.com koji iz svoje ponude izdvaja Windows 11 i Office 2021 po nevjerojatno niskoj cijeni. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za samo 7,80 eura ili Office 2016 Pro za 18,78 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

44% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BFR44)

44% popusta na Office za Mac računala (promo kod BFR44)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BFR63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BFR56)

44% popusta na antivirusni softver (promo kod BFR44)

44% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BFR44)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.