Office 2021 možete biti trajno vaš za samo 26,75 € u proljetnoj ponudi na Godeal24

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro 13,55 €, Office 2021 Pro Plus samo 26,75 €

Godeal24 ponedjeljak, 18. ožujka 2024. u 14:30

Svi mi tražimo načine da pojednostavimo svoje živote. Ako trebate nadograditi svoje računalo, Godeal24 je idealno mjesto. Godeal24 nudi Microsoft licence po nevjerojatno niskim cijenama. Windows 11 Pro, za 13,55 €, najnoviji je OS iz Windowsa, s mnoštvom ažuriranja. Ima ažurirana sigurnosna poboljšanja poput BitLocker enkripcije, Microsoft Information Protection integracije, biometrijske prijave i više. All-in-One paket trajnih licenci koji uključuje Microsoft Windows 11 Pro i Office Pro 2021 na rasprodaji je za 36,59 €, što je značajno manje od uobičajenih cijena.

Windows 11 Pro i Microsoft Office Professional Plus 2021 stvoreni su da besprijekorno rade zajedno, što znači da bi protok trebao biti optimalan. Već imate Windows 11 Pro i samo vam treba Office paket? Office 2021 Pro ističe se među tisućama paketa za produktivnost. Njegova današnja cijena je samo 26,75 €. Ovaj Office ne dolazi s ponavljajućim naknadama ili mjesečnim plaćanjima kao što to je to slučaj s Microsoft 365 servisom. Plaćate jednom i ne morate više.

Office paketi po super cijenama (promo kod SGO62)

Vrlo povoljan originalni Windows (promo kod SGO50)

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.