Originalan i trajno aktiviran Windows 10 Pro za samo 5,57 eura - Godeal24

Originalan i trajno aktiviran Windows ili Office možete kupiti po izuzetno niskoj cijeni, a radi se o OEM licencama koje Godeal24 legalno preprodaje. Windows 10 Pro 7,24 eura, Office 2021 Pro Plus 29,99 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 9. svibnja 2022. u 11:04

Kada kupujete novo ili rabljeno računalo, prvo što je potrebno učiniti je instalirati Windows. Ali putem službenih prodajnih kanala, bilo da se radi o kupnji Windowsa ili Officea, to nije mali trošak. Stoga je Godeal24 izvrstan izbor za one koji žele uštedjeti, a ipak žele kupiti originalni softver.

Zašto kupiti OEM verziju od Godeal24?

  • Ušteda: Glavni razlog za kupnju OEM softvera je cijena. Možete dobiti bilo koju verziju sustava Windows ili Office, a sve OEM verzije dolaze sa svim najnovijim softverskim značajkama i mogućnostima prihvata novih ažuriranja
  • Zakonitost licenci: Većina ljudi brine o zakonitosti licenci kada kupuju Windows i Office od dobavljača trećih strana. Godeal24 OEM licence su legalne i Godeal24 daje jamstvo na svaku prodanu licencu.
  • Korisnička podrška 24/7: Kada kupite bilo koji od programskih paketa Godeal24, imate pravo na usluge korisničke podrške ako naiđete na probleme s instaliranjem ili korištenjem tih paketa. I pružite doživotnu postprodajnu uslugu! Ako imate pitanja o OEM licencama, slobodno kontaktirajte Godeal24 (service@godeal24.com)

Windows 10 Pro možete kupiti za samo 5,57 € po računalu. Office 2021 Professional ima cijenu od čak 439,99 USD na službenoj Microsoftovoj web stranici, ali na Godeal24, Office 2021 Professional dostupan je već od 29,99 €.
 

Posebna ograničena ponuda

Odaberite nešto iz sljedeće ponude. Promo kod pri kupnji nije potreban.

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali Microsoftov softver (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

 

Što je OEM licenca?

Mnogi korisnici su vrlo uzbuđeni zbog niske cijene koju nudi Godeal24, ali postavljaju pitanje zašto je cijena tako niska? Što je još važnije, je li to istina? Možete biti sigurni da je ovo prava stvar jer su licence koje prodaje Godeal24 OEM licence.

Riječ je o licencama koje se obično prodaju proizvođačima računala kako bi mogli jeftinije kupiti Windows za instaliranje na svoja računala masovne proizvodnje. Nedostatak OEM licence je u tome što je obično povezana s matičnom pločom, pa je nakon aktivacije teško prenijeti licencu na drugo računalo.

Srećom, Godeal24 prodaje svoje OEM licence tako jeftino da ako promijenite računalo ili vam je potrebna druga licenca, možete jednostavno kupiti još jednu kopiju, a to je još uvijek jeftinije od plaćanja maloprodajne cijene.Godeal24 ne samo da pruža dobre proizvode, već i usluge nakon prodaje je na mjestu. Sve dok kupujete proizvode na Godeal24, također možete uživati u doživotnoj postprodajnoj usluzi! Kontaktirajte nas na service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.