Originalni i trajno važeći Office 2021 Pro paket samo 24,25 € - Godeal24

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 7,25 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 24,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 17. srpnja 2023. u 11:26

Kupujete novo računalo, ali ne znate što mu je potrebno? Godeal24 ima neke ideje za vas. Poljoprivrednici trebaju motike, učenici trebaju olovke. Želite li kvalitetno zaokružiti svoje uredsko poslovanje, onda vam je potreban najnoviji uredski paket – Office 2021 Pro. Godeal24 pokreće srpanjsku promociju softvera gdje možete kupiti softver po najnižoj cijeni. Možete dobiti Office 2021 Pro za 24,25 €. Office 2021 nudi mnogo novih značajki i potpuno optimiziran sustav kako biste mogli izvesti sve svoje projekte na najlakši i najbrži način zahvaljujući aplikacijama kao što su Word, Excel, PowerPoint, Outlook, One Note, Access, Teams ili Skype. Jednokratna kupnja dobiva doživotno korištenje i ne morate platiti nikakve druge naknade. Za svoje novo računalo možete istovremeno kupiti i operativni sustav. Windows 10 je najpopularniji izbor čija je cijena 7,25 €. Ako želite drugi softver, bilo da se radi o alatu ili antivirusu, pregledajte Godeal24 ponudu.

Svi proizvodi u Godeal24 su apsolutno originalni. Kako ih trebate preuzeti sa službene stranice, zatim ih aktivirati pomoću ključeva koje vam je poslao Godeal24. U slučaju da naiđete na probleme tijekom kupnje ili korištenja, možete poslati e-mail Godeal24, a godeal24 će to sigurno riješiti na vrijeme. Profesionalni tim korisničke službe koji radi 7/24 stoji vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku.

Godeal24 vruća ponuda! Windows 10 Pro samo 7,25 €

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Više ključeva za veći popust

Do 50% popusta na ostale Microsoft proizvode (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.