Poklon za Majčin dan - Windows 10 Pro licenca za 7,35 eura

U ovoj specijalnoj ponudi aktivacijski ključ za Windows 10 Pro dobit ćete već za 7,35 eura, dok će vas popularni softverski paket Office 2019 Pro Plus koštati samo 28,59 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 3. svibnja 2021. u 13:36

Svibanj je jedan od najljepših mjeseci u godini, a početkom svibnja očekuje nas i Majčin dan. Godeal24 ima specijalnu ponudu upravo tim povodom - "Godeal24 Mother's Day", gdje možete pronaći softver po cijenama uz do čak 62% popusta.

Napominjemo, radi se o kupnji OEM aktivacijskog ključa. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo te potom aktivirati uz pomoć kupljenog ključa.
 

PONUDA 1: Specijalna ponuda

Za manje od 8 eura kupite trajno aktiviranu originalnu Windows 10 licencu, bez potrebe za upotrebom bilo koje vrste aktivatora.

 

PONUDA 2: Softver u pola cijene (promo kod SGO50)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

 

PONUDA 3: Premium bundle ponuda (promo kod SGO62)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

 

PONUDA 4: Dodatna ponuda (promo kod SGO55)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO55.

 

Jednostavna kupnja - PayPal putem platforme Cwalletco

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun putem platforme Cwalletco. Nakon odabira željenog artikla, idite na checkout kao gost ili stvorite account. Cwalletco opciju odabirerete u izborniku "Payment Information". Nakon pregleda narudžbe kliknite "Place Order" i slijedite daljnje korake.

Unutar Cwalletco platforme prikazat će vam se izbornik gdje kao sredstvo plaćanja možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.