Posebna ponuda za Uskrs: Windows 10 Pro samo 7,27 eura, Office 2019 Pro 28,27 eura

Windows 10 Pro 7,27 €, Office 2016 Pro Plus 21,27 €, Office 2019 Pro Plus 28,27 € - najbolja ponuda na Keysoff.com

Keysoff.com ponedjeljak, 5. travnja 2021. u 07:00

Stigao nam je i Uskrs 2021 - jedni su ga proslavili za obiteljskim stolom, drugi su išli u crkvu, treći su išli u potragu za uskršnjim jajima. Bilo kako bilo, Uskrs je poseban blagdan kojeg valja lijepo obilježiti i odmoriti se za nastavak radnog tjedna. Keysoff.com je tom prigodom pripremio i posebnu uskršnju ponudu u kojoj vas očekuje bogata ponuda softverskih licenci.
 

SPECIJALNA PONUDA - nije potreban promo kod

Povodom Uskrsa Keysoff.com pripremio je ponudu za koju nije potreban promo kod, a Windows možete kupiti za manje od 8 eura. Dobit ćete aktivacijski ključ koji će vam omogućiti trajnu aktivaciju oriigiinalnog softvera.

58% popusta na Office softverske pakete uz promo kod SKK58

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK58 da biste dobili navedene cijene.

45% popusta na preostale Windows OS verzije uz promo kod SKK45

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK45 da biste dobili navedene cijene.

Sretan vam Uskrs!

Keysoff uvijek forsira nove promocije s puno iznenađenja i niskih cijena - zato naprijed i označite njihovu stranicu oznakama kako bi ostali u toku! Uz to, Internet trgovina otvorena je tijekom cijele godine, chat uživo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu - pa ako želite nadograditi svoj računalni softver tijekom praznika, svakako biste trebali ugrabiti jednu od njihovih promocija!

Nakon kupnje, u roku od nekoliko minuta kupljeni aktivacijski ključ bit će vam automatski isporučen na e-mail. Tu je i 24/7 korisnička podrška (service@keysoff.com) koja će osigurati potrebnu asistenciju kad god vam je potrebno.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.