Softverski aktivacijski ključevi do 62% popusta. Office 2021 Pro Plus samo 26,75 € - Godeal24

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro 13,55 €, Office 2021 Pro Plus samo 26,75 €

Godeal24 ponedjeljak, 26. veljače 2024. u 13:59

Kada je riječ o osnovnim značajkama i korisničkim sučeljima, Office 2021 i Microsoft 365 su izuzetno usporedivi, a korisnici bi trebali očekivati prilično ujednačeno iskustvo. Ipak, postoje varijacije u pozicioniranju proizvoda. Office 2021 više je usmjeren na ispunjavanje standardnih uredskih zahtjeva. Cilj svakog ažuriranja je pružiti korisnicima dojam produktivnijeg radnog mjesta. Office 2021 nudi i određene usluge mrežne pohrane. Suprotno tome, Microsoft 365 može se pohvaliti mnoštvom ekskluzivnih značajki umjetne inteligencije koje olakšavaju posao ljudima koji nisu upoznati sa sofisticiranijim značajkama sustava Office. Office 2021, s druge strane, koristi mehanizam jednokratnog otkupa za kupnju koji se može primijeniti u svakoj situaciji i omogućuje trajnu aktivaciju i offline korištenje.

Uz Microsoft 365 koristi se model pretplate. Pretplata se plaća mjesečno ili godišnje. Određene funkcije neće raditi ako se pretplata otkaže. Stoga je očito ekonomičnije kupiti Office 2021 odjednom ako ste upoznati s funkcijama programa i namjeravate ga koristiti isključivo na prijenosnom računalu ili računalu na poslu, bez mjesečnih ili godišnjih obveza plaćanja. Istražite Godeal24 Discount & Sale ponudu softvera. Nabavite trajnu licencu Office 2021 Professional za samo 26,75 €. Dodatno, postoji i ekonomičnija opcija bundle kupnje, kao što je paket za Office 2021 Pro i Windows 10 Pro po cijeni od 36,59 €, ili Office 2021 5 PC samo 15,45 €/PC. Cijena samo kupovine Windows 11 Pro je 13,55 €. Dakle, ovo je sjajna ponuda! Vrijeme je ograničeno!

Office paketi po super cijenama (promo kod SGO62)

Vrlo povoljan originalni Windows (promo kod SGO50)

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.