Ugrabite Office 2021 i Windows 10 po nevjerojatno niskoj cijeni - Godeal24

Godeal24 proljetna rasprodaja nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 6. ožujka 2023. u 12:45

Microsoft Office 2021 najpopularniji je softverski paket za produktivnost na svijetu. S Officeom možete s lakoćom stvarati, uređivati i dijeliti dokumente, proračunske tablice i prezentacije. Osim toga, Office 2021 značajno mijenja koncept rada. Zamislite da možete neprimjetno surađivati s kolegama, kolegama iz razreda ili prijateljima, bez obzira na vašu lokaciju, opcija suradnje u stvarnom vremenu koju nudi Office 2021 čini timski rad lakim. Nadogradite na Microsoft Office 2021 danas i pojednostavite tijek rada, povećajte učinkovitost i podignite svoju produktivnost na višu razinu.

Godeal24 proljetna rasprodaja nudi sve što vam je potrebno.Trajno važeća licenca za Office Promože biti vaša za samo 24,25 €. I to nije sve – možete kupiti i originalne licence raznih verzija Windowsa 10, uključujući najklasičniji Windows 10 Pro, za samo 7,25 €. Nedavno je Panos Panay, direktor proizvoda Microsofta, izdao najavu ažuriranja u kojoj se najavljuje da će se u najnovijem ažuriranju sustava Windows novi Bing integriran s funkcijom Open AI GPT pojaviti na traci za pretraživanje računala, što će korisnicima olakšati korištenje AI robota za pretraživanje. Ovo bi mogao biti razlog da nadogradite na najnoviji Windows 11. Windows 11 Pro prodaje se samo za 10,25 €, osjetite učinkovitost i praktičnost AI zajedno! Budite uvjereni da su sve licence 100% originalne i da nema sivog tržišta ili ilegalnih ključeva. A uz Godeal24 ograničene akcije, možete uštedjeti i na drugom popularnom Microsoftovom softveru!

Popularno iz ponude

Kupite više, uštedite više

Odaberite jedan od Godeal24 isplativih paketa. Uštedite više u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda i uživajte u još većim popustima kupnjom paketa Windows OS+Office. Bilo da trebate nadograditi Windows OS ili MS Office za jedno ili više računala, Godeal24 vas može opskrbiti. Licenca za MS Office 2021 dostupna je već od 13,05 €/PC, u usporedbi sa službenom cijenom od 439,99 USD, što znači da možete uštedjeti više od 90%! Godeal24 pruža 24/7 podršku koja vas vodi od kupnje do instalacije. Ali nemojte čekati - ove ponude neće trajati zauvijek. Nadogradite svoju produktivnost danas uz MS Office i Windows OS iz Godeal24.

Do 50% popusta na više Windows i Office proizvoda (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.