Veća i ljepša Linksova poslovnica otvorena na novoj adresi u Koprivnici

Nova poslovnica pruža savršen doživljaj kupnje. Veći Links znači veća ponuda i veća kvaliteta usluge. Links je ujedno najveća trgovina u Koprivničko-križevačkoj županiji koja je specijalizirana za IT rješenja.

Links.hr četvrtak, 3. veljače 2022. u 12:23

U subotu 29. siječnja Links poslovnica u Koprivnici preselila se na novu adresu Ante Starčevića 22A. Lokacija je vrlo pristupačna, udaljena svega 300 metara od centra s osiguranim parkingom za kupce. Nova Links poslovnica prostire se na 165m2 što je čini četiri puta većom od prijašnje poslovnice. Razlog preseljenja poslovnice je prvenstveno želja da se Links kupcima pruži više, odnosno da se poboljša kvaliteta usluga i osigura savršen doživljaj kupnje. U tom pogledu Links se fokusirao na proširenje izložbenog asortimana pametnih uređaja, veće ponude te povećanje zapošljavanja stručnog osoblja.

VEĆI ASORTIMAN

Sa novom poslovnicom asortiman je veći za 100% te obuhvaća preko 4000 proizvoda. Uključuje prošireni asortiman iz kategorija: računala, laptopi, smartphone i tablet uređaji, periferija, komponente i druga informatička oprema. Ono što je sigurno da ubrzo možemo očekivati još veći porast asortimana i premium brandova u novom Linksu.

VEĆA DEMO ZONA        

Čeka vas četiri puta veći izložbeni asortiman pametnih uređaja poznatih brandova. Trenutno s više od 50 upaljenih ekrana mogu se isprobati vrhunski laptopi, smartphone i tablet uređaji te pametni satovi. U budućem razdoblju također se očekuje porast broja demo uređaja.

„Preseljenje poslovnice na novu, pristupačniju adresu s osiguranim parkingom za kupce te znatno proširenje asortimana uz mogućnost isprobavanja vrhunskih proizvoda iz kategorija potrošačke elektronike, naša je strategija koju konzistentno provodimo s ciljem unaprjeđenja korisničkog iskustva u maloprodajnom segmentu poslovanja. Zahvalni smo na povjerenju koje nam kupci iskazuju kupujući u našim poslovnicama, a ujedno nam je to i najveća motivacija da kontinuirano radimo na razvoju naše ponude proizvoda i usluga uz poseban naglasak na edukaciji naših djelatnika.“ – govori Vlatko Škarica, direktor Linksa

Ako se nalazite u Koprivnici, svakako posjetite novu poslovnicu. Links redovito ima ponude s kojima ostvarujete super uštede na vrhunske brandove.

Links već 20 godina vodi uspješno poslovanje. Tvrtka se nastavlja i dalje razvijati te osim pozicioniranja na tržištu kao nacionalni lider u informatičkoj opremi i elektronici, konstantno širi svoj asortiman pametnih uređaja  te inovativna rješenja koja će kupcima pružiti savršeno korisničko iskustvo. Dodatne vrijednosti Links tvrtke su svakako stručnost i inovativnost. U Links poslovnicama uvijek ćete dobiti informacije i savjete od educiranih prodavača. Links se odavno pokazao kao organizacija koja kvalitetno upravlja ljudskim resursima.

Uvijek aktualne i najnovije trendove te dodatnu inspiraciju za dom, obitelj, posao, zabavu ili hobi možete pronaći na links.hr ili na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube kanalu.