Velika ljetna ponuda na MMORC.com - Windows 11 Pro 14 eura, trajno vaš Office paket samo 18 eura

MMORC.com nudi povoljan softver u velikoj rasprodaji! Evo kako kupiti originalni Office 2016 Pro paket za 18,78 € i Windows 10 Pro za samo 7,66 €

MMORC.com srijeda, 10. srpnja 2024. u 10:12

MMORC.com u velikoj ljetnoj ponudi nudi OEM aktivacijske ključeve za originalni softver po nevjerojatno niskim cijenama. Iskoristite promotivne kodove iz teksta i kupite Windows uz 45% dodatnog popusta, Office uz 56% popusta te bundle pakete uz 63% popusta. Izdvajamo Windows 11 za 14,73 eura, Windows 10 Pro za 7,66 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura i još mnogo toga. Softver u ponudi potpuno je originalen i pruža jednake funkcionalnosti kao i novi. Iskoristite promotivne kodove iz teksta za povoljniju cijenu. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa.

45% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BKG45)

45% popusta na Office za Mac računala (promo kod BKG45)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BKG63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BKG56)

45% popusta na antivirusni softver (promo kod BKG45)

45% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BKG45)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver, a moći ćete ga preuzeti i izravno unutar webshopa. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.